Κοτζιάς μαινόμενος: «Οποιος ρίχνει λάσπες, έχει βρώμικα χέρια»

Κοτζιάς μαινόμενος: «Οποιος ρίχνει λάσπες, έχει βρώμικα χέρια»

Βαριά υπονοούμενα από τον τέως υπουργό Εξωτερικών - Τι είπε για Καμμένο, Τζανακόπουλο αλλά και τις επιθέσεις για τα μυστικά κονδύλια

kotzias
Τους Δημήτρη Τζανακόπουλο και Πανό Καμμένο βάζει στο στόχαστρό του ο Νίκος Κοτζιάς υποστηρίζοντας πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκρύπτει την αλήθεια για τους λόγους της παραίτησής του, ενώ για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας αναφέρει πως δεν μπορεί να λειτουργεί ως Νο 2 υπουργός Εξωτερικών και ότι «όποιος ρίχνει λάσπες έχει βρώμικα χέρια».

Βαριές καταγγελίες Κοτζιά κατά Μαξίμου


Ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς στη συνεδρίαση των μελών της Κίνησης Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Κοτζιάς ξεκαθάρισε στα μέλη του «Πράττω» μεταξύ των οποίων και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννια πως δεν τίθεται ζήτημα ανεξαρτητοποίησης.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας του Κινήματος Πράττω φέρεται να είπε πως είναι κομμάτι του λαϊκού κινήματος που σήμερα κυβερνά και ότι δεν ανήκουν σε άλλο κόμμα.
Ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου που χαρακτήρισε την παραίτηση του «ακατανόητη» είπε: «Αυτά δεν τα λέει το Μαξίμου, τα λένε κάποιοι άνθρωποι. Να δώσουν στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησής μου. Σε 9 σελίδες επιστολή εξηγώ ακριβώς τους λόγους παραίτησής μου. Αν μετά λένε ότι είναι ακατανόητοι οι λόγοι παραίτησης μου, αυτό είναι ακατανόητο».

Αναφορικά με την παραίτηση του άλλα και την στήριξη που παρείχε ο πρωθυπουργός στον κ. Καμμένο είπε: «Δεν λέω ότι πρέπει να παραιτηθεί κάποιος άλλος. Όμως όταν αισθάνεσαι ότι υπάρχει ανακολουθία ανάμεσα στο σωστό και αυτό που γίνεται πρέπει να παραιτείσαι».

Για τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει με τις απόρρητες δαπάνες του ΥΠΕΞ ανέφερε πως: «Δεν υπάρχει θέμα με τα απόρρητα κονδύλια ΥΠΕΞ. Το ξεκαθάρισε πολύ καλά ο Πρόεδρος της Βουλής» ενώ σημείωσε ότι είναι ο μόνος υπουργός που νομοθέτησε ώστε τα «μυστικά κονδύλια» να περνούν από το κοινοβούλιο προς ενημέρωση.

Τέλος για την Συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε πως «αν δεν προχωρήσει θα δουν πόσο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα αυτοί που πιστεύουν σε εύκολες λύσεις και που οδηγούν σε άλλες ατραπούς που είναι γνωστές στο διεθνή χώρο. Όλα αυτά τα εξήγησα στο υπουργικό».

Ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς στη συνεδρίαση των μελών της Κίνησης Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης