Τσίπρας σε Σκόπια για να «ακούει» ο Καμμένος: Δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο

tsipras-live01

Αιχμή και για όσα είπε ο υπουργός Άμυνας περί δημιουργίας αμερικανικών βάσεων σε Βόλο, Λάρισα και Αλεξανδρούπουλη: Η Ελλάδα δεν αναβάθμισε το ρόλο της ως προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης

Μηνύματα προς το εσωτερικό και προς το εξωτερικό έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο για τη ΠΓΔΜ πέρα από τη συμφωνια των Πρεσπών, απατώντας και στον Πάνο Καμμένο, χωρίς, όμως, να τον προκαλεί ευθέως. Έβαλε, παραλληλα, στο στόχαστρο εγχώριους παράγοντες, όπως και τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα για τη στάση του σχετικά με την οικονομική πολιτική της χώρας.

Σαφής η προσπάθεια να τονώσει το κόμμα, μετα τις τελευταίες αναταράξεις στη συγκυβέρνηση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για το ονοματολογικό, επαναλαβε την αποφασιστικότητα του να συνεχίζει ακόμα και χωρίς τον Πανο Καμμενο, ενω επαναλαβε πως οι εθνικές εκλογες θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και προκάλεσε τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας. Σχετικά με τις πρόωρες εκλογές ο πρωθυπουργος ανέφερε ότι «η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη συνταγματικά προβλεπόμενη θητεία της. Αν θέλει να την εμποδίσει ο Μητσοτάκης, ας καταθέσει πρόταση δυσπιστίας για να δουμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Ανοιχτά όλα στη Βουλή».


Για τη συμφωνια των Πρεσπών, το μήνυμα σε Καμμένο και η πλειοψηφία

Πλαγιο μήνυμα έστειλε στον Πάνο Καμμένο ο πρωθυπουργός, χωρίς ωστόσο να τον προκαλέσει ευθέως. Ανεφερε τη στηριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και τη συνέχιση της κυβερνητικής θητείας ακόμα και χωρίς τους ΑΝΕΛ. Όπως ανέφερε είμαστε αποφασισμένοι, είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω μπροστά γιατί αυτό επιτάσσει το εθνικό συμφέρον.

Είπε πως η κυβέρνηση αυτή που έβγαλε την Ελλάδα από τα μνημόνια, η κυβέρνηση που λύνει προβλήματα δεκαετιών και αναβαθμίζει το διεθνή ρόλο της χώρας, «να το ξέρουν όλοι, θα ολοκληρώσει τη Συνταγματικά προβλεπόμενη θητεία της .Δε μπορεί κανείς να την εμποδίσει».

Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως η συμφωνία που έχουμε μπροστά μας είναι μια μοναδική και αναντικατάστατη ευκαιρία για τους δυο λαούς και για τη σταθερότητα στα Βαλκάνια. Είπε πως αν οι γείτονες μας την απορρίψουν πρέπει να γνωρίζουν και θα το πω με ειλικρίνεια δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για την είσοδό τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή άλλους διεθνείς οργανισμούς ή αμυντικές συμμαχίες στις οποίες η Ελλάδα συμμετέχει. Αν δεν αλλάξουν τη Συνταγματική τους ονομασία, θέλω να είμαι σαφής, η Ελλάδα δε πρόκειται να το επιτρέψει. Υπογραμμισε πως δεν πρόκειται να δεχτεί την είσοδο της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ ή σε άλλο διεθνή οργανισμό, ή σε οποιοδήποτε σχήμα αμυντικής συνεργασίας με συνταγματική ονομασία Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Είπε επισης πως «η Ελλάδα τα τρία τελευταία χρόνια έχει μια πολυδιάστατη και ενεργητική εξωτερική πολιτική. Που έχει αναβαθμίσει το ρόλο της στη περιοχή, μαζί με τη Κύπρο, ως ευρωπαϊκό πυλώνα ειρήνης σταθερότητας και ασφάλειας. Όχι ως προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης».

Στοχος ο Στουρνάρας

Εμφανης η δυσφορία της κυβέρνησης για τον Διοικητή της Τραπεζας της Ελλαδος, την οποία, αυτή τη φορά, εξεφρασε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε πυρά για τις θέσεις που εχει διατυπώσει ο κεντρικος τραπεζίτης, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια πως από την Ηρώδου Αττικού εχουν σοβαρό ζήτημα με τις τοποθετήσεις του κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Αφησε αιχμές για ευθύνες για τον τομέα των αρμοδιοτήτων του, δηλαδή τις τράπεζες γιατί, όπως είπε, η εικόνα τους είναι αναντίστοιχη της εικόνας που έχει η ελληνική οικονομία. “Όσο τώρα για ορισμένους καθ εξακολούθηση διαψευδόμενους από τις εξελίξεις εγχώριους θεσμικούς παράγοντες που επιμένουν στις κινδυνολογικές παρεμβάσεις, θα τους συνιστούσα για το δικό τους καλό και για τη δική τους εναπομείνασα αξιοπιστία να είναι λίγο προσεχτικοί πια», είπε ο κ. Τσιπρας, φωτογραφίζοντας, μεταξυ αλλων τον κεντρικό τραπεζίτη. Είπε, επίσης, ότι « Τη μια μας είπαν ότι αν δε κάνουμε 4-5 επιπλέον και μεγάλες ιδιωτικοποιήσεις δε θα βγούμε στις αγορές και τελικά βγήκαμε όχι μία αλλά τρεις φορές στις αγορές με επιτυχία. Την άλλη μας είπαν ότι δε μπορεί η Ελλάδα να έχει καθαρή έξοδο και χρειάζεται πιστοληπτική γραμμή, δηλαδή νέο κεκαλυμμένο μνημόνιο. Διαψεύστηκαν και εκεί παταγωδώς”.

«Μακάρι και εις τον τομέα ευθύνης των διαρκώς κινδυνολογούντων και ασκόπως πολιτικολογούντων να μην υπάρχουν αναταράξεις, απολύτως αναντίστοιχες με την εκπληκτικά θετική πορεία των θεμελιωδών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας», είπε χαρακτηριστικά και προσθεσε στέλνοντας μήνυμα προς τον κ. Στουρνάρα “για αυτό καλό είναι όσοι έχουμε θέσεις ευθύνης σε αυτό το τόπο, να μάθουμε να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο».

Να σημειωθεί πως πριν λίγες μέρες ο κυβερνητικος εκπροσωπος ειχε αναφερει πως “ το πρόβλημα μερικές φορές είναι το εξής: Όταν ο κ. Στουρνάρας δεν πρέπει να μιλήσει μιλάει και πολιτικολογεί -ήθελε να βάλει τη χώρα σε νέα μνημονιακά δεσμά- όταν πρέπει να μιλήσει φαίνεται ότι σιωπά. Αυτό είναι ένα πρόβλημα το οποίο θα πρέπει ο κ. Σουρνάρας κάποια στιγμή να εξηγήσει με ποιον τρόπο σκοπεύει να το επιλύσει» είπε απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση των τραπεζών και τις αυξομειώσεις του Γενικού Δείκτη και του δείκτη των τραπεζών στο ελληνικό Χρηματιστήριο.

Οικονομία

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι δεν θα υπάρχουν πια μέτρα και θα υπάρχουν αντίμετρα . Σύμφωνα με τον ίδιο θα διαψευστούν και όσοι κινδυνολογούν για περικοπές στις συντάξεις υποστηρίζοντας ότι «οι εταίροι μας, μας ακούνε πια γιατί έχουμε ανακτήσει την εμπιστοσύνη τους».

«Tα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω και τώρα έρχεται επιτέλους η ώρα να θρέψουμε τους καρπούς των κόπων μας και της μεγάλης προσπάθειάς μας να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια της λιτότητας και τη σκληρή περίοδο της κρίσης και της επιτροπείας» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας απαρίθμησε και τα μέτρα που θα υλοποιηθούν άμεσα κάνοντας λόγο για μείωση του ΕΝΦΙΑ, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών, επιδότηση ενοικίου, καταβολή αναδρομικών σε ένστολους-πανεπιστημιακούς-γιατρούς, επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών για νέους.

ΣΧΟΛΙΑ (97)

ασχετο αλλα μαλλον επικαιρο

γελανε και οι πετρες με την ξεφτυλα των δημοσκοπησεων. σε καμια περιπτωση ο συριζα δεν ανεβαζει ποσοστα αυτο ειναι fake news καραμπινατο. ειναι πληρωμενες οι δημοσκοπησεις και απτον συριζα και απτα υπολοιπα κομματα. επισης επειδη δουλευα παλια σε δημοσκοπησεις γνωριζω οτι τα τηλεφωνα που καλουν ειναι σε μια τεραστια λιστα και ανηκουν σε οπαδους και ψηφοφορους των κομματων της βουλης και καποιων κομματων εκτος βουλης τα οποια θελει το συστημα να τα βαλει στην βουλη για ξανακοροιδεψουν τον κοσμακη. ο στοχος των δημοσκοπησεων δεν ειναι να σου πουν τι γινεται με τα κομματα,τους πολιτικους και την κοινη γνωμη σε διαφορα θεματα. ο στοχος των δημοσκοπησεων ειναι να επηρεασουν τον κοσμο ωστε να παει να ψηφισει παλι τα κοινοβουλευτικα κομματα και ορισμενα εξωκοινοβουλευτικα. αποτι μου πε καποιος οι κρυφες δημοσκοπησεις που γινονται απτις αμερικανικες και γερμανικες πρεσβειες δειχνουν οτι πρωτο κομμα ειναι η ν.δ, δευτερο ο συριζα(κυριως απο τσιγγανους και αλλοδαπους), τριτο η χ.α, τεταρτο το κιναλ και ακολουθουν λαε, επαμ, ελληνικη λυση. ανελ, ποταμι, ενωση κεντρωων πεφτουν εκτος βουλης

kyriakos

Αυτή η φωτογραφία ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Δείχνει τον αλβανοτσαμη που κρύβει μέσα του!!! Ο φωτογράφος είναι πολύ, μα πάρα πολύ μάγκας. Μπράβο του.

παρμενιων

η εναλακτικη λυση ειναι εθνομηδενιστη να πουλησεις την μακεδονια στους γυφτοσκοπιανους και μετα τι θα πουλησεις; κανα χωριο της βορειας ελλαδας που θα εχουν βαλει στο ματι τα λιγουρια οι φιλοι σου οι βλαχοσκοπιανοι και αυτο θα τους το δωσεις με ανεση βεβαια για να τους πραγματοποιησεις ολες τους τις επιθυμιες. μονο για την εξουσια.

Τιγρης

Μπορεί να μας πει ο πρωθυπουργός μας πως θα αποκαλεί τους Σκοπιανούς μετά την υπογραφή ; Δημοκράτες της Μακεδονίας ; ή Μακεδόνες ;

Όπως θέλει.

Σκασίλα μας. Λες και λύθηκαν τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και έμεινε το Σκοπιανό.

jo

το εναλλακτικό σχέδιο είναι να ξεκουμπιστείς με το κόμμα σου , τον Καμένο και τα τρόλια σου να πάτε στα ΣΚΟΠΙΑ ...

Ένα βήμα εμπρός, δέκα πίσω

Η στρατηγική του Σύριζα: “Φέρνουμε τον νόμο Κατρούγκαλου και ψηφίζουμε την περικοπή των συντάξεων. Ετσι κλείνουμε την διαπραγμάτευση, παίρνουμε τα δανεικά και πληρώνουμε τους 'τοκογλύφους'. Συγχρόνως διασφαλίζουμε τις καρέκλες μας, τους μισθούς μας, αυτούς των βουλευτών μας, των συγγενών που διορίσαμε, των ΔΥ, τις αμοιβές των διανομέων σανού, όπως ΕΡΤ, Κόντρα, Εφσυν, Παντεσπάνηδες, κλπ. Δίνουμε και το ξεροκόμματο στην πλέμπα που μας ψηφίζει. Άν τα κορόιδα πληρώσουνε τα φορολογικά κερατιάτικα και υπάρξει πλεόνασμα, τότε επιρρίπτουμε την ευθύνη για την περικοπή στο ΔΝΤ και στη μυστική διπλωματία της ΝΔ. Μετά πουλάμε το Μακεδονικό και παίρνουμε την άδεια από την μαντάμ Μέρκελ να αναστείλουμε την περικοπή των συντάξεων και κατηγορούμε την ΝΔ οτι την υπονομεύει. Μέχρι τις εκλογές καταφέρνουμε να καταστρέψουμε τράπεζες, χρηματιστήριο, ιδιωτική οικονομία και να στείλουμε όσα κορόιδα απόμειναν στα συσσίτια. Λίγο πριν τις εκλογές θέτουμε το ερώτημα: Τώρα ποιος θέλετε να διαχειριστεί τις τύχες σας; Εμείς ή οι νεοφιλελεύθεροι ακροδεξιοί; Κερδίζουμε, φέρνουμε τον Βαρουφάκη και ξεκινάμε από την αρχή!”

Ευρωλαγνος

Προχώρα Αλέξη μεγάλε Ηγέτη.χαχαχαχαχαχαχσ.

Κοπροβλακονίκας

Κάτσε να πατώσει στις εκλογές το ζαβό που τις αργεί κιολας...

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Δεν θα φοβηθούμε τους Αγραμμάτους ουγκάνους Νεοναζί-ΦΑΣΙΣΤΕΣ μήπως μας πουν "ανθέλληνες" στο να ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ στον λαό την ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ επί τη βάσει Πηγών.__________Τέλος η ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ "ιστορία" στα μέτρα των ..."οσίων και των ιερών του γένους" και της ΣΚΛΗΡΗΣ κάστας των Χριστιανο-ΦΑΣΙΣΤΩΝ, οι οποίοι ωθούσαν σε ...διαφήμιση "πολεμικής Αρετής των Ελλήνων" με αυτήν την ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ από αυτούς "ιστορία" και κατ΄ επέκταση ωθούσαν σε αγορές ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ και σε Πολέμους..."ίνα πέσωμεν" (εσείς όχι φυσικά ..."εμείς) ..."εις το πεδίον της Τιμής"!..____________Τέρμα οι ΤΡΙΧΕΣ, λέω!.._________Ο Συντηρητικός Ισοκράτης πριν από 2.300 ΧΡΟΝΙΑ είπε "Μακεδόνες ΟΥΧ ΟΜΟΦΥΛΟΝ γένος των Ελλήνων"!________Τα ..."ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ" της Ιστορίας, που ήσαν ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ να διαδοθούν σε βιβλία, (ο ΔΙΚΤΆΤΟΡΑΣ Μεταξάς τα ΕΚΑΙΓΕ στις πλατείες μάλιστα, γιατί ήταν ..."ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ" γιά την σκληρή κάστα του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ η Γνώση στον Λαό), χάριν πλέον των πολλαπλών μέσων ενημέρωσης και του Ιnternet, θα γίνουν ΓΝΩΣΤΑ ευρέως στην αρχή και μετά ΣΕ ΕΝΑΝ προς ΕΝΑΝ και στους αγραμμάτους ακόμη!__________Ώστε να ΞΕΡΟΥΝ!..__________Τι τους απέκρυβαν!.._______________Θα τα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Όλα γιά να μάθει ο κόσμος την ΑΛΗΘΕΙΑ!___________Φαινόμενα, σαν τους εδώ μέσα ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ Φασίστες θα παύσουν να υπάρχουν!..

ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ --ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....

ΜΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑ --ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ...........ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΗΣ ΑΝΑΤ. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ....Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΣΟΥ.

Βλέπεις κοπρονίκας ειναι σκ..ατο

τις γραμμές τις βάζεις για να νομίζουμε ότι πληρώνεσαι; Κακομοίρη είναι ΣΚ δεν πληρώνει σήμερα για τρολ ο παπας

Ναχαμεναλεγαμε

Αλλαξε πρωτα σωβρακο,και μετα αλλαξε και την ιστορια!

Λες και άλλα

Έτσι σε θέλω, η αριστερά συνεχώς εναντίον λαού και πατρίδας υιοθετώντας απόψεις του Σκοπιανούς και τουρκικού εθνικισμού. Όμως τελειώσατε και στις ευρωεκλογές που θα στηρίξετε τους φιλελεδες στο Ευρωκοινοβούλιο θα μπείτε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Όσο μιλάτε τόσο δυναμώνουμε,ωεθνικθσμος παντού.Και εάν νομίζεις πως είναι λόγια δες σε όλη την Ευρώπη τι γίνεται. Όσο η αριστερά θα χτυπάει έθνη και πατρίδες τόσο τα εθνικιστικά κινήματα θα γιγαντώνουν τόσο ο εθνικισμος θα αποτελεί για τους λαούς την ασπίδα προστασίας. Στις ευρωεκλογές θα πάθετε μεγάλο σοκ. Ο Τσίπρας ενα αριστερός παραδόθηκε πλήρως είναι υπόδουλος και υποτελής και αυτό το ξέρει όλη η Ευρώπη. Τέλος μιλά όσο ποιο πολύ μπορείς γιατί όπως φιμωνεται σήμερα τους εθνικιστές έτσι θα πάρετε και την ανάλογη απάντηση. Τσιράκι της Μέρκελ και του ΝΑΤΟ τελειώσατε. Αυτό που έρχεται και αυτό είναι η απελευθέρωση των.λαων της Ευρώπης από την τυρρανια της παγκοσμιοποίησης θα είναι πολύ ασχημο για σας και θα έρθει απότομα. Και θα πιστέψεις στον χριστιανισμό γιατί αυτό που έγινε με το πατριαρχείο της Ουκρανίας είναι σημάδι πως κάτι πολύ τραγικό έρχεται.

jo

κάτι πίνεις ,δεν μπορεί ....

ΓΕΩΠΑΣ

άκου "συντηριτικος" ο Ισοκράτης, προ 2800 ετών... ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ; ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ ; Ειναι ΜΕΓΙΣΤΗ η τιμή να μας αποδίδεται ο χαρακτηρας ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ και ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΣΟ /ΟΠΩΣ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ απο τις παρανοικές και υστερικές κουράδες και τις κουραδομηχανές της ανθελλινικής προδοσίας... Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.... ΧΙΛΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΠΑΡΑ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟ-ΤΡΟΜΟ ΚΡΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ... ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ... ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ....

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΡΘ !! ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ !!

Εδώ ο κόσμος χάνεται, δηλ. 10 εκατομμυρια υποφερουν, και το ΖΑΒΟ ... κολημμένο με τη μπάλα: NA ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ !! Βαρειά άρρωστο !! Νομιζει ότι αυτο ειναι κυβερνητική πολιτική !! ειναι μονον ΒΛΑΚΕΙΕΣ !! ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !! ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ !!! ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ !!!

Αστειότητες, φαιδρών που ... ΓΕΛΟΥΝ ΣΑ ΧΑΖΟΙ !!

Από ανθρώπινα ναυάγια, "κυβερνητες" ναυαγίου !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΥΓΕΤΕ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ !! ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ !! ΨΕΥΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ... ΧΑΧΑΝΟΥΛΗΔΕΣ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

filakes_koridallos_art

Οι φυλακές που βρίσκονται μέσα στον αστικό ιστό και σε απόσταση αναπνοής από σχολεία θα φύγουν από τη Δυτική Αθήνα  - Πέντε εμβληματικά έργα ανάπλασης για Αττική και Θεσσαλονίκη εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

158