«Βόμβες» από Φίλη και Σάκη Παπαδόπουλο κατά Καμμένου: Δεν μπορούμε να πάμε μαζί ως τον Οκτώβριο

«Βόμβες» από Φίλη και Σάκη Παπαδόπουλο κατά Καμμένου: Δεν μπορούμε να πάμε μαζί ως τον Οκτώβριο

Καρικατούρα του Σαλβίνι ο Καμμένος, θα απογοητευτεί, τόνισε ο πρώην υπουργός Παιδείας

filis_papadopoulos_arthro
«Βόμβες» από τον Σάκη Παπαδόπουλο και τον Νίκο Φίλη για τον Πάνο Καμμένο ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Τα «πυρά» του έριξε ο Σάκης Παπαδόπουλος λέγοντας πως δεν μπορούμε να πάμε μέχρι τον Οκτώβριο με τον Πάνο Καμμένο». Ο βουλευτής από το βήμα του οργάνου είπε «τι κόμμα θέλουμε να συνεχίζουμε να έχουμε;», τονίζοντας πως δεν γίνεται και με τον Κάτσικη και με τον Δανέλλη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Φίλης, ο οποιος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον εταίρο της κυβέρνησης, λέγοντας πως ο Πάνος Καμμενος είναι θέμα. «Ειναι στοιχείο απολιτικοποίησης να μη συζητάμε αυτό το πρόβλημα μεταξύ μας σήμερα. Ορθώς συνεργαστήκαμε με τον Καμμένο, ήταν θετική και παραγωγική η συνεργασια για συγκυριακούς λόγους βεβαίως. Σήμερα εξαντλεί αυτήν τη δυναμική της αυτή η συνεργασία. Ο Καμμένος θεωρεί ότι θα παίξει το παιχνίδι του Σαλβίνι στην Ελλάδα. Θα απογοητευτεί. Είναι καρικατούρα. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας ώστε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας να μην υπάρξει παρεμπόδιση του έργου μας».

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε επίσης πως όταν καταγγέλλουμε τη ΝΔ για εθνολαϊκισμό δεν γίνεται να μην βλέπουμε τον εθνικολαϊκισμό του γείτονα ή του συνεταίρου. Δεν μπορούμε να πάμε να εξαντλήσουμε τη λήξη της θητείας μας χωρίς να έχουμε ξεκαθαρίσει με ποιον και γιατί. Γιατί με τον Πανό Καμμένο να πάμε μέχρι τον Οκτώβριο δεν μπορούμε. Προτείνω η ΚΕ να πάρει ξεκάθαρες θέσεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης