Ζάεφ σε Σκοπιανούς επιχειρηματίες: Θα κάνετε «χρυσές δουλειές» στην Ελλάδα εάν επικρατήσει το «Ναι» στο δημοψήφισμα

zaev-708_12

«Να προετοιμαστείτε για την είσοδό σας στην αγορά της Ελλάδας» είπε σε συνάντηση με επιχειρηματίες που είχε στο Μοναστήρι 

Eξι ημέρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου για την λαϊκή έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών, ο Ζόραν Ζάεφ προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα του στην προσπάθεια που κάνει να πείσει τους συμπατριώτες του να ψηφίσουν «Ναι».

Ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ βρέθηκε την Δευτέρα στην Μπίτολα (Μοναστήρι) και σε συνάντηση που είχε με τους επιχειρηματίες της περιοχής τόνισε ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα ανοίξει νέους δρόμους στην οικονομία της χώρας.

«Το άρθρο 13 και το άρθρο 14 της συμφωνίας καθορίζουν σαφώς το πλαίσιο που έχει να κάνει με τις οικονομικές σχέσεις.

»Η συνεργασία με την Ελλάδα στο μέλλον θα γίνει πολύ πιο παραγωγική.

»Οταν η συμφωνία κυρωθεί από την ελληνική βουλή αναμένουμε διπλασιασμό των εμπορικών συναλλαγών των δύο κρατών» τόνισε ο Ζάεφ.

Ο Πρωθυπουργός της γείτονος επεσήμανε επίσης ότι «καλό θα ήταν οι πολίτες της Μπίτολα να προετοιμαστούν για την είσοδο στην ελληνική αγορά, που είναι πολύ καλή και ποιοτική.

»Εμείς από την πλευρά μας θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα οφέλη της συμφωνία μας για να υπάρξει και πολιτικός αντίκτυπος».

Ο Ζάεφ, τέλος, υπογράμμισε ότι μετά την είσοδο της χώρας του στο ΝΑΤΟ θα υπάρξουν ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη.

Τοποθέτησε μάλιστα χρονικά αυτήν την ένταξη στο πρώτο εξάμηνο του 2019.

ΣΧΟΛΙΑ (15)

Χρηστος

Μολων Λαβέ σλαβοκοπρίτες

MAYROS

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ?

Μαύρο ...

.

Μου θυμίζουν το ανέκδοτο ο Ζάεφ με τον Τσίπρα....

Λέει ο κουφός στον βλάκα , 1+2 πόσο κάνουν? Λεέι ο βλάκας, 4. Και απαντάει ο κουφός, να την φας και να 'ναι κρύα ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΖΑΕΦ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΑ ΛΕΜΕ:

Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ Ή ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ: ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ Ή ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;

Απορία :

Γιατί στο άρθρο 13 αναφέρεται ότι η πΓΔΜ είναι «περίκλειστο κράτος», την ώρα που εκτός από την Ελλάδα, και η Βουλγαρία είναι συμβαλόμενο μέρος του Δικαίου της Θάλασσας (ΔτΘ), άρα έχει τις ίδιες υποχρεώσεις (και μάλιστα την αναγνώρισε πριν από την Ελλάδα) ενώ η συμφωνία δεν συνιστά «πρώτη αναγνώριση» από την Ελλάδα, οπότε θα είχε ίσως κάποιο νόημα ως ισχύουσες υποχρεώσεις της χώρας; Πώς θα εφαρμοστεί η χρήση του όρου αυτού, ο οποίος αναφέρεται στο Δίκαιο της Θάλασσας δίνοντας δικαίωμα πρόσβασης στην ΑΟΖ, όταν η Ελλάδα ακόμη δεν έχει θεσπίσει ΑΟΖ; Γιιατί δεν γίνεται καμία αναφορά στις περαιτέρω διμερείς συμφωνίες που απαιτούνται βάσει του ΔτΘ μεταξύ του παράκτιου και του περίκλειστου κράτους;

CR

Δικαίωμα ανεμπόδιστης πρόσβασης στη Θάλασσα έχει, όχι δικαίωμα εκμετάλλευσης της ΑΟΖ. Η ΑΟΖ αναφέρεται διότι για να φτάσει σε διεθνή ύδατα θα πρέπει να αναγκαστικά περάσει μέσα από Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Συνοπτικά Ο ΤΣΙΠΡΑΣ -ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δίνουν τα εξής:

Όνομα κράτους, μέρος: Βόρεια Μακεδονία εθνότητα, το όλον: μακεδονική γλώσσα, το ολον: μακεδονική είσοδο στο ΝΑΤΟ, πλήρης από την πρώτη ημέρα είσοδο στην ΕΕ, έναρξη αίτησης, εμπορικά σήματα (σε επιτροπή ειδικών – μακεδονικός χαλβάς, ταχίνι, οίνος και άλλα έρμαιο στις διαθέσεις των Σκοπιανών), πρόσβαση στη θάλασσα, λιμάνια κι αεροδρόμια για διευκολύνσεις, διεθνή σήματα MK και MKD (δηλαδή το όλον: Μακεδονία – εξαίρεση οι πινακίδες αυτοκινήτων που γίνονται NM ή NMK, στάχτη στα μάτια για να μην παρεξηγούμαστε από τους τουρίστες στη Βόρεια Ελλάδα), αλλαγή σχολικών βιβλίων (ναι! σοβαρά το γράφουν), απαγόρευση να μας ενοχλεί η “ερμηνεία” του όρου Μακεδονία, της κληρονομιάς της ακόμα και για τα αρχαία χρόνια (άρθρο 7, παρ 5) απαγόρευση να μας ενοχλούν “αρχαιολογικά τεχνουργήματα” σε χρήση (πχ, δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το Αστέρι της Βεργίνας, αλλά μπορούν να το χρησιμοποιούν με μικρές διαφορές όπως τώρα), απαγόρευση να ζητάμε να αφαιρέσουν αγάλματα ή μνημεία που αναπαριστούν αρχαίους Μακεδόνες, (αν βάζουν μια ταμπελίτσα στην άκρη με ένα συγκεχυμένο μήνυμα), απαγόρευση οι Έλληνες κάτοικοι της Μακεδονίας να ονομάζονται Μακεδόνες (είπαμε, Μακεδόνες είναι αυτοί – ο πρωθυπουργός μας στο διάγγελμά του μας αποκάλεσε “Ελληνο-μακεδόνες”), αποθάρρυνση να χρησιμοποιούμε τον όρο “Μακεδονία” για το σήμερα (στην συμφωνία, απέφυγαν να γράψουν τον όρο αυτόν και χρησιμοποιούν τον όρο “Βόρεια περιοχή της Ελλάδας”, όρος ασαφής και παραπλανητικός διότι και η Θράκη και η Ήπειρος στην Βόρεια περιοχή της Ελλάδας βρίσκονται). Με δύο λέξεις πλήρης επιβεβαίωση του Μακεδονισμού τους. Με τη μόνη διαφορά ότι η Μακεδονία του Βαρδάρη ονομάζεται Βόρεια Μακεδονία. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του μυθεύματος παραμένουν.

Για ποιον δουλεύει ο Τσίπρας

Μα φυσικά οι αριστεροί δουλεύουν για την μεγαλοαστική τάξη το ΝΑΤΟ και τα συμφέροντα της νεοφιλελεύθερης Μέρκελ. Αυτοί που καίγονται και κάνουν τα πάντα για να βγει το ναι ποιοι είναι; ΝΑΤΟ, μερκελ, αστική τάξη και φυσικά τα τσιράκια τους αριστεροί. Τώρα πλέον όλοι ξέρουν, Αστική τάξη - νστο- αριστεροί το ίδιο μαγαζί.

Greek Freak

Γιατί, οι μετανάστες και οι πρόσφυγες ποιούς άλλους εξυπηρετούν πέραν της αστικής τάξης; Ποιον συμφέρει να χτίζει ο εργολάβος με μισό κόστος χωρίς να πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές; Άμα βρεθεί και κανενας να παίζει καλό μπάσκετ, γίνεται πρώτης τάξεως εργαλείο προπαγάνδας.

Εφοπλιστης με zastava

καθε καλοκαιρι κανω χρυσες δουλειες στο Ελαντα. κλεινω 1 χρονο πριν δικλινο δωματιο στη χαλκιδικη με 20ευρω/μερα αφου οι χαλκιδικιωτες ειναι γυφτοεβραιοι και δεν τους ενδιαφερει η ποιοτητα των τουριστων, φορτωνω το zastava με 100 κιλα ντοματες, παω στα τζαμπο κι αγοραζω μεγαλα ταπερ του ενος ευρω κι αφου εχω τζαμπα ρευμα στο δωματιο, βραζω τις ντοματες και τις κανω σαλτσα. ολη μερα την βγαζω στην παραλια, κουβαλαω κονσερβες και ταπερ με παμφτηνο φαγητο απο σκοπια, κουτες σκοπιανικα τσιγαρα των 0,80Ε, αραζουμε στην παραλια, τρωμε, πινουμε, χ3ζumε μεσα στην θαλασσα και δεν δινουμε φραγκο τσακιστο στα τοπικα μαγαζια. καιμε 20ε/μερα ρευμα οποτε το δωματιο μας βγαινει τζαμπα, και οταν γυριζω σκοπια πουλαω τις σαλτσες και βγαζω λεφτα. ναναι καλα οι βλακες οι νοτιομακεδονες!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΝΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ???

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

joker_tainia

Πολιτική αντιπαράθεση έχουν προκαλέσει οι έλεγχοι των αστυνομικών, μετά από εντολή υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού στην ταινία Joker – Για «φτηνή ανάρτηση» Τσίπρα κάνει λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

7
voutsis_2

«Σε όλη τη μεταπολίτευση 45 χρόνια, ουδέποτε υπήρξε παρέμβαση και τέτοιου τύπου στοχοπροσήλωση στα καθήκοντα» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία αστυνομικών σε κινηματογράφο, προκειμένου να απομακρύνουν ανήλικους που παρακολουθούσαν την ταινία Joker - «Βγάλαμε την Ελλάδα από τα μνημόνια, αλλά όχι από την κρίση» είπε για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

tsipras_kriti1

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την περιοδεία του στη Δυτική Κρήτη από το Κολυμπάρι του δήμου Πλατανιά - «Κάνουμε μια μεγάλη καμπάνια να συναντήσουμε τον κόσμο που οκτώ χρόνια τώρα μας στηρίζει», ανέφερε

4
joker-ypourgeio-arthro

Μενδώνη: Θα ξεκινήσει ΕΔΕ για την υπόθεση - Για τις υπαλλήλους που «έτρεξαν» τους ελέγχους είπε ότι «υπερέβησαν των αρμοδιοτήτων τους, έλεγχος σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι φωνάζεις δυνάμεις καταστολής, υπάρχουν και άλλοι τρόποι»

96
xrisoxoidis_ar

«Είναι αυτονόητη η υποχρέωση της αστυνομίας να ανταποκρίνεται στις καταγγελίες» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για το θέμα που έχει προκύψει με κινηματογραφική ταινία, κατηγορώντας, ταυτόχρονα, τον Αλέξη Τσίπρα για «επίδειξη φτήνιας πολιτικής και ψεύτικης ευαισθησίας»

49