ΝΔ: Η εκπομπή ύβρεων της ΕΡΤ έχει κοστίσει στον Έλληνα φορολογούμενο 450.000 το τελευταίο δεκάμηνο

Εμπάργκο από τη  ΝΔ που σταματά να στέλνει βουλευτές και στελέχη στην ΣΥΡΙΖΕΡΤ -όπως αποκαλεί τη δημόσια τηλεόραση- λόγω Καψώχα - Κάνει λόγο για «Συριζαίους γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ» και προειδοποιεί με προσφυγή στο ΕΣΡ για κάθε νέο προπαγανδιστικό σχόλιο -Είναι εξωτερική παραγωγή με αποτέλεσμα να ανεβαίνει το κόστος επισημαίνει η ΝΔ

Στην απόφαση να μην συμμετέχουν πλέον βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε πάνελ εκπομπών της ΕΡΤ προχώρησε η Πειραιώς μια ημέρα μετά την οργισμένη αντίδρασή της για όσα είπε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκπομπή Δεύτερη Ματιά.

Από την Πειραιώς ζητούν, επίσης, να μην γίνονται και αναφορές από τους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ζητούν να καλύπτονται μόνο οι δραστηριότητες του προέδρου του κόμματος.

Παράλληλα «αξιώνει από τη διοίκηση της ΕΡΤ να δημοσιοποιήσει όλους τους μισθούς των κομματικών γκαουλάιτερ τους οποίους πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες» επισημαίνοντας ότι «ο συριζαϊκός καφενές», όπως χαρακτηρίζει την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», «μόνο το τελευταίο δεκάμηνο έχει στοιχίσει στους Έλληνες πολίτες 450.000 ευρώ!».

Προαναγγέλλει, δε, ότι «για κάθε προπαγανδιστικό σχόλιο που θα κάνουν στο εξής οι Συριζαίοι γκαουλάιτερ, η ΝΔ θα προσφεύγει αμέσως στο ΕΣΡ -που παραδόξως έμεινε άφωνο από χθες».

Είχε προηγηθεί ανοιχτή επιστολή της ΝΔ με αποδέκτες τους ιθύνοντες της ΕΡΤ στην οποία η Πειραιώς μιλούσε για δημόσιο εξευτελισμό της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο Σωτήρης Καψώχας είχε σχολιάσει για την παρουσία του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ ότι ήταν σαν να άκουγε «θεωρητικό του φασισμού».

Για την απόφαση της ΝΔ ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος σχολίασε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι «η ΝΔ έχει κάνει χειροτερα στην ΕΡΤ, την έχει κλείσει σε ένα βράδυ. Νομίζω ότι δείχνει τη συνολική αντίληψη που μεταχειρίζεται τη δημόσια τηλεόραση». Ερωτηθείς σε τι διαφέρει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι «έχει να κάνει με μια εξακολουθητική τάση του συγκεκριμένου καναλιού να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να το πει κάποιος για την ΕΡΤ».

«Αποχώρηση της ΝΔ από τη ΣΥΡΙΖΕΡΤ» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης της ΝΔ που ακολουθεί:

Μετά το σχόλιο δημοσιογράφου της ΕΡΤ που παρομοίασε χθες τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον δικτάτορα Μουσολίνι, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε αμέσως ανοιχτή επιστολή προς την ηγεσία της ΕΡΤ (Κωστόπουλο, Ταλαμάγκα και Τσούτσια), όπως και τον επικεφαλής τους Νίκο Παππά, προειδοποιώντας τους για τελευταία φορά ότι έχουν εξευτελίσει τη δημόσια τηλεόραση με τη χυδαία προπαγάνδα τους.

Ο Νίκος Παππάς παρέμεινε σιωπηλός και κρυπτόμενος, ενώ αντί συγγνώμης, η ηγεσία της ΕΡΤ εξέδωσε μια ανυπόγραφη (!) ανακοίνωση αποφεύγοντας ακόμη και να αποδοκιμάσει τις απαράδεκτες αυτές αναφορές. Η κωμική δικαιολογία που επικαλέστηκε ο ανώνυμος συντάκτης είναι ότι η ΕΡΤ δεν ασκεί προληπτική λογοκρισία στους εγκάθετους γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς ασυνείδητα εννοούσε ότι μπορούν και μόνοι τους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά άνευ καθοδήγησης και φυσικά άνευ συνεπειών.

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι οι άνθρωποι που ηγούνται εδώ και τριάμισι χρόνια της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, δεν έχουν την παραμικρή συναίσθηση του ρόλου και κυρίως της συνταγματικής ευθύνης τους. Ως εκ τούτου δεν έχει πλέον κανένα νόημα ο διάλογος μαζί τους.

Η ΝΔ αποσύρει από σήμερα όλους τους βουλευτές και τα στελέχη της από όλες τις συχνότητες της ΕΡΤ μέχρις ότου ο Νίκος Παππάς και οι εγκάθετοί του συνειδητοποιήσουν εμπράκτως ότι η ΕΡΤ ανήκει στους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν το πρόγραμμά της και όχι στο ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, δηλώνει απερίφραστα στους κ. Κωστόπουλο, Ταλαμάγκα και Τσούτσια ότι δεν επιθυμεί στο εξής να υπάρχει καμία απολύτως αναφορά στις δραστηριότητες της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο στα δελτία ειδήσεων, όσο και στις τάχα ενημερωτικές εκπομπές τους. Καθιστούμε επίσης σαφές ότι για κάθε προπαγανδιστικό σχόλιο που θα κάνουν στο εξής οι Συριζαίοι γκαουλάιτερ, η ΝΔ θα προσφεύγει αμέσως στο ΕΣΡ -που παραδόξως έμεινε άφωνο από χθες- για να υπενθυμίζει και σε εκείνο ότι εκ του Συντάγματος έχει την αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα να διασφαλίζει την αντικειμενική μετάδοση ειδήσεων και πληροφοριών από την ΕΡΤ.

Μέχρι νεοτέρας, η μόνη σχέση που θα έχει η ΝΔ με την ΕΡΤ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η εκ του νόμου υποχρεωτική μετάδοση των δραστηριοτήτων του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα η ΝΔ εκφράζει την ελπίδα της και τα άλλα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης να υιοθετήσουν την αυτονόητη αυτή επιλογή της. Και αυτό διότι τυχόν παραμονή των στελεχών τους στη σημερινή κατάντια της δημόσιας τηλεόρασης, θα προσδίδει μια επίφαση δημοκρατικότητας και πολυφωνίας στη φασίζουσας αντιλήψεως προπαγάνδα που έχει επιβάλει ο Νίκος Παππάς στην ΕΡΤ που όμοιά της δεν απαντάται σε καμία δημοκρατική ευρωπαϊκή χώρα.

Η ΝΔ αξιώνει, επίσης, από τη διοίκηση της ΕΡΤ να δημοσιοποιήσει όλους τους μισθούς των κομματικών γκαουλάιτερ τους οποίους πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες. Κι αυτό γιατί από μια πρώτη έρευνα στην Διαύγεια προέκυψε π.χ. ότι το κόστος του συριζαϊκού καφενέ που ονομάζεται «Δεύτερη Ματιά» είναι ημερησίως 2.118 ευρώ, ενώ μόνο το τελευταίο δεκάμηνο έχει στοιχίσει στους Έλληνες πολίτες 450.000 ευρώ! Σημειωτέον δε ότι όλες οι προπαγανδιστικές εκπομπές της ΣΥΡΙΖΕΡΤ είναι εξωτερικές παραγωγές, ενώ η Δημόσια τηλεόραση διαθέτει και τα μέσα και κυρίως το προσωπικό -που σκοπίμως παρακάμπτεται- για να τις υλοποιεί άνευ επιπλέον κόστους.
Η ΝΔ δεσμεύεται, τέλος, έναντι όλων των πολιτών ότι η ΕΡΤ θα γίνει πολύ σύντομα μια τηλεόραση σύγχρονη, πλουραλιστική και ακομμάτιστη στην οποία προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι σημερινοί εγκάθετοι του Μαξίμου που ντροπιάζουν καθημερινά κάθε έννοια δημοσιογραφικής αμεροληψίας.

Εν ολίγοις, στους λίγους μήνες που τους απομένουν, ας κάνουν την χυδαία κυβερνητική προπαγάνδα μόνοι τους. Ούτως ή άλλων μόνοι τους την παρακολουθούν.


Δείτε βίντεο: ΝΔ: Η εκπομπή ύβρεων της ΕΡΤ έχει κοστίσει στον Έλληνα φορολογούμενο 450.000 το τελευταίο δεκάμηνο

ΝΔ: Η εκπομπή ύβρεων της ΕΡΤ έχει κοστίσει στον Έλληνα φορολογούμενο 450.000 το τελευταίο δεκάμηνο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (332)

Να σματησουμε όλοι να πληρώνουμε ΕΡΤ

Με τα δικά μας χρήματα, που με κόπο βγάζουμε, πληρωνουμε τους αριστερόστροφους φασιστες και εθνομηδενιστές, που κάνουν μόνο γκεμπελίστικη προπαγάνδα υπερ της χούντας τσίπρα. Υπαρχουν άνεργοι, κι όμως αυτοί στην ΕΡΤ γίνονται πλούσιοι και κάνουν προκλητικά την προπαγανδα τους. Αντι να εχουν φιλότιμο και να ειναι αντικειμενικοί για να τιμήσουν τα δικά μας λεφτα, κανουν το αντίθετο, άθλια και εμετική προπαγάνδα. Καθε βράδυ το διασκεδάζουν και λένε συνεχώς "εις υγείαν των κοροϊδων ελλήνων που μας πληρώνουν" και μας φτυνουν καταμουτρα. Ο κόσμος βραζει με την χούντα τσίπρα. Και η προκληση αυτή της ΕΡΤ δεν θα μεινει ατιμώρητη.

ΣΤΟΠ

Στην ΕΡΤ πρέπει να μείνουν μόνο 200 εργαζόμενοι και να σταματήσει όλες τις εκπομπές εκτός των ειδήσεων, ντοκυμαντέρ, σπορ και καμιά ταινία. Δε μπορεί ο κάθε πολίτης να πληρώνει υποχρεωτικά μέσω της ΔΕΗ για να ταϊζει όλα τα διορισμένα κομματόσκυλα και χωρίς να παρακολουθεί ΕΡΤ. Επιπλέον η δημόσια τηλεόραση θα έπρεπε να τηρεί απολύτως ουδέτερη στάση όσον αφορά στην πολιτική.

Alexiparta3mou

Εξαιρετικά εύστοχο και ευφυέστατο το σχόλιο κάποιου να παρομοιάσει τον φασίστα Τσίπρα με τον θεωρητικό του φασισμού, Σ. Πανούντσιο. Τον τιμά μάλιστα και τον εξυψώνει!!! Του έδωσε ιδιαίτερη αίγλη και κύρος, σε αντίθεση με τη γνωστή άποψη που επικρατεί, ότι λόγω της ομοιότητάς του με τον Mr. Bean, θα μπορούσε να γίνει ένας υπέροχος κωμικός ή κλόουν!!! Την άποψη αυτή άλλωστε ασπάζεται και η πλειοψηφία του πάνσοφου και κυρίαρχου ελληνικού λαού που θα ψηφίζει για τα επόμενα 40 χρόνια εθνάρχη Κυριάκο Μητσοτάκη. ΥΓ. Πολλοί αποκαλουν περιπαικτικά τον κ. Μπέτυ Μπαζιάνα Καραγκιόζη, άποψη την οποία εγώ προσωπικά δεν επικροτώ. Καραγκιόζηδες και αρλεκίνοι είναι οι πεντέξι χαζοβιόληδες και οι δυοτρείς μπετόβεργες που θέλουν να τον ψηφίζουν...

Καθηγητής Γιώργος Προκοπάκης

Καθηγητής Γιώργος Προκοπάκης, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ: Ο βλαμμένος του φασισμού κ. Καψώχας. Ο υποτίθεται δημοσιογράφος κ. Καψώχας είπε στην ΕΡΤ απίστευτες ανοησίες απευθυνόμενος στους κάφρους. Η Ακριβοπούλου βέβαια τον άκουγε με ανοιχτό το στόμα. Όταν ειναι στα καλά του ο προϊστάμενός του, ας έχει υπ’ όψιν τα ακόλουθα. Και η διοίκηση βέβαια, η αριστερή ξεσποριασμένη μπάμια ο Λεοντής και ο αστείος τροχονόμος Κωστόπουλος. Έχουμε και λέμε: Ο Καψώχας είπε πως ακούγοντας τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ νόμιζε ότι άκουγε τον θεωρητικό του φασισμού Σέρτζιο Πανούντσιο. Ο Σέρτζιο όμως ήταν αριστερός, θεωρητικός του μαρξισμού, θεωρητικός του συνδικαλισμού ο οποίος πρέσβευε πως ο συνδικαλισμός ήταν η μετουσίωση της μαρξιστικής θεωρίας. Όπως ο ίδιος ο Μουσολίνι και πολλοί άλλοι του φασισμού ήταν αριστεροί – καλή ώρα όπως ο Καψώχας και ο Καλογήρου – και έφτιαξαν το φασιστικό κίνημα. Το γύρισαν στον ολοκληρωτισμό, καλή ώρα όπως ο Καψώχας και ο Καλογήρου. Όλοι αυτοί πέρασαν και από μια περίοδο κριτικής του γραφειοκρατικού καθεστώτος της Σοβιετίας. Τι είναι ποτέ δυνατόν να είπε ο Μητσοτάκης το οποίο να έχει σχέση με τη μούρλια του Σέρτζιο για τη συνδικαλιστική οργάνωση των μαζών; Προφανώς σε άλλο πλανήτη βρισκόταν ο απατεώνας της δημοσιογραφίας. Ο βλαξ έχει ακούσει το όνομα Πανούντσιο ως θεωρητικό του φασισμού. Ανόητε αν ανοίξεις κείμενά του τις ανοησίες των συνδικαλιστών πατέρων θα βρεις. Αυτών ντε των αριστερών σαν και σένα. Ας το πούμε άλλη μια φορά για τους φορείς του ολοκληρωτισμού στην κυβέρνηση και στα χαμαιτυπεία της: ειδικά τον ιταλικό φασισμό τον έφτιαξαν αριστεροί, όπως τόσοι στην κυβέρνηση σήμερα την έχουν δει στον ολοκληρωτισμό. Οι θεωρητικοί του σχεδόν όλοι είχαν καθένας τους περισσότερα χρόνια στο αριστερό κίνημα από όλους τους παπάντζες της συριζαίικης αριστεράς. Η δε οργανωμένη (και μετά την πορεία στη Ρώμη) αριστερά έβλεπε με συμπάθεια και ενδιαφέρον τον Μουσολίνι – καλή ώρα όπως βλέπει ο Καψώχας τον Καμμένο – για καμιά δεκαριά χρόνια. Εν ολίγοις, ο Καψώχας είναι ένας απατεώνας της πληροφόρησης. Δεν έχει ιδέαν για τι πράγμα μιλάει. Αμόρφωτος ντενεκές που πουλάει αριστερή μούρη σε αριστερούς ηλίθιους. «Τι λες ρε παιδάκι μου, ξέρει τους θεωρητικούς του φασισμού!» Την τύφλα του ο ντενεκές.

Alexis4ever

Εξαιρετικά εύστοχο και ευφυέστατο το σχόλιο του κ. Καψώχα να παρομοιάσει τον Κούλη με τον θεωρητικό του φασισμού, Σ. Πανούντσιο. Τον τιμά μάλιστα και τον εξυψώνει!!! Του έδωσε ιδιαίτερη αίγλη και κύρος, σε αντίθεση με τη γνωστή άποψη που επικρατεί, ότι λόγω της ομοιότητάς του με τον Mr. Bean, θα μπορούσε να γίνει ένας υπέροχος κωμικός ή κλόουν!!! Την άποψη αυτή άλλωστε ασπάζεται και η πλειοψηφία του πάνσοφου και κυρίαρχου ελληνικού λαού που ψήφισε και θα ψηφίζει για τα επόμενα 40 χρόνια εθνάρχη Τσίπρα. ΥΓ. Πολλοί αποκαλουν περιπαικτικά τον κ. Μαρέγκα Καραγκιόζη, άποψη την οποία εγώ προσωπικά δεν επικροτώ. Καραγκιόζηδες και αρλεκίνοι είναι οι πεντέξι χαζοβιόληδες και οι δυοτρείς μπετόβεργες που θέλουν να τον ψηφίζουν...

Μια ζωή βούρλο !

Και τώρα vlaka4ever πέρασε από την κουμουνδούρου να πάρες το κατιτίς σου !!

@ Grekilos4ever

[...] ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ! ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 0.60 ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ 160 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ?

Πανος

Ψάχνω εδώ και χρόνια, Αριστερό που να μην είναι επαναστάτης, να μην είναι άριστος γνώστης της πολιτικής και της ιστορίας, να μην έχει υψηλή αισθητική, να μην γνωρίζει από τέχνη, να μην είναι ο ίδιος καλλιτέχνης, να μην έχει διαβάσει τον Αναρχικό Τραπεζίτη, να μην ακούει Θεοδωράκη και ρεμπέτικα, να μην έχει φορέσει στη ζωή του έστω και μια φορά μπλούζα του Che και του Marley, να μην φοράει All stars, να μην είναι λάτρης του κάμπινγκ, να μην είναι αλαζόνας και είρωνας, να μην κάνει στριφτό, να μην βάζει το φιλτράκι στο στόμα πριν στρίψει μιλώντας, να μην είναι άθεος ενώ κάνει διαλογισμό και Yoga, να μην έχει πάει στην Ικαρία στη Σαμοθράκη και στην Ίο, να υπερασπίζεται τον Έρωτα και την Αγάπη ενώ λιγουρεύεται τα οπίσθια από τις φοιτήτριες που περνάνε από μπροστά του, να μην υπερασπίζεται τους Gay ενώ στις μεταξύ τους συζητήσεις κουτσομπολεύουν κάποιον που είναι gay, να μη υπερασπίζεται τους ξένους ενώ οι ίδιος δε θα τα έφτιαχνε ποτέ με Αλβανίδα ή Πακιστανή, να μην αφορίζει τον νόμο και την δικαιοσύνη ενώ τα επικαλείται όταν είναι για το συμφέρον του, να μην εκφέρει ελληνικές λέξεις αλά ισπανικά λ.χ Atenistas, να μην είναι λάτρης των Ν.Αμερικάνικων χωρών έστω και αν δεν έχει πάει ποτέ να δει από κοντά το διαδεδομένο σπορ της Παιδικής πορνείας και των Συμμοριών, να μην έχει φίλους συνδικαλιστές ή να είναι ο ίδιος σε κάποιο σωματείο, να μην τον παίζει νταής με την πρώτη ευκαιρία σε όποιον διαφωνεί χαρακτηρίζοντας τον φασίστα και τέλος να μην ενημερώνεται από την ΕΡΤ. Αν βρει κάποιος κάποιον τέτοιο αριστερό ας με ειδοποιήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ..

Βατδεφάκιος ο μαλακιασμένος

1000+ Τον ψάχνει καί το National Geographic

ΝΙΚΟΣ

Και να μην το παίζει κάθε μέρα. Αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους το ξέχασες, φίλε. Κατά τ' άλλα οι άλλοι είναι .......λάκες.

Βασιλης Α

Γκεμπελική προπαγανδα από τους μετρ του είδους: τους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης. Γιατί τους πληρώνουμε;

ΜΗΤΣΟΣ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Ε.Ρ.Τ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ...ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η Ε.Ρ.Τ Η ΟΧΙ ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ !!! ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !

αισχος

όλη η σαβούρα μαζεύτηκε στην ΕΡΤ, για να πληρώνονται τζάμπα

@@@

Γιατι μονο αυτος; η αλλη η σπατουλαρισμενη που πληρωνουμε και μπογιατζη καθε μερα για σπατουλαρισμα για να μπορει να εμφανιζεται η τελειωμενη απο τον σκαι , εαν δεν ηταν χαρατσι ας το συνεχιζανε γραφικοι ειναι,αλλα να τους πληρωνεις για πλυση εγκεφαλου; ΚΛΕΙΣΙΜΟ και να το ανακοινοσει πριν τις εκλογες,για να παει φουλ για αυτοδυναμια...και ας υπαρχει και κατι που αλλαξε στο δημοσιο μετα απο δεκα χρονια μνημονιο,και οχι μονο η πληρεις καταστροφη του ιδιωτικου τομεα

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης