Μπουτάρης: Να σταματήσουν να έρχονται οι πολιτικοί αρχηγοί στη ΔΕΘ (βίντεο)

Μπουτάρης: Να σταματήσουν να έρχονται οι πολιτικοί αρχηγοί στη ΔΕΘ (βίντεο)

«Η χθεσινή μέρα ήταν καταστροφική για την εικόνα της πόλης», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης 

mpoutaris1457343616
"Απαράδεκτη και καταστροφική για την εικόνα της πόλης" χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τη χθεσινή ημέρα και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ.

"Η χθεσινή μέρα ήταν τελείως απαράδεκτη και καταστροφική για την εικόνα της πόλης. Όπως και η σημερινή. Σήμερα η αγορά ήταν ανοιχτή, όμως οι πελάτες φοβήθηκαν να κατέβουν στο κέντρο. Μόνο μεγάλα καταστήματα ήταν ανοιχτά. Ουσιαστικά η αγορά ήταν κλειστή. Είναι τελείως απαράδεκτο και το λέμε για πολλοστή φορά. Προτείναμε εδώ και χρόνια τα εγκαίνια της ΔΕΘ να ένα πανηγύρι και μία γιορτή για την πόλη, ένα οικονομικό και εμπορικό γεγονός", υποστήριξε ο κ.Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επανέλαβε την πρόταση "να σταματήσουν να γίνονται τα εγκαίνια της ΔΕΘ παρουσία πολιτικών αρχηγών. Εάν θέλουν να περάσουν πολιτικά μηνύματα ας κάνουν ένα πολιτικό φόρουμ. Ας πάνε όπου θέλουν εκτός κέντρου. Κι αυτοί που κάνουν τις φασαρίες και τις καταστροφές θα είναι πιο ελεγχόμενοι και δεν θα διαλύεται η πόλη. Κάψανε αυτοκίνητα, κάψανε κάδους, σπάσανε το σχολείο κοντά στο δημαρχείο".

Η παραπάνω δήλωση έγινε στο περιθώριο των αποψινών εγκαινίων του ειδικά διαμορφωμένου περιπτέρου του δήμου Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην πύλη της ΧΑΝΘ, στην 83η Διεθνή Εκθεση. "Αυτό είναι ένα περίπτερο για την καθαριότητα και την ανακύκλωση, εκεί όπου θέλουμε να δώσουμε έμφαση", είπε ο κ.Μπουτάρης.

Στα εγκαίνια του περιπτέρου έδωσαν το παρών η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Νίκος Παρασκευόπουλος.

Δείτε το βίντεο του thestival με τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη

Κλείσιμο
Thestival.gr Μπουταρης Επεισόδια


Thestival.gr Μπουταρης εγκαίνια περιπτέρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης