O Ζόραν Ζάεφ χάρισε την γραβάτα του στον Τσίπρα

O Ζόραν Ζάεφ χάρισε την γραβάτα του στον Τσίπρα

Με ένα ιδιότυπο δώρο «σφράγισε» την συμφωνία του με τον Έλληνα πρωθυπουργό - Ο επίτροπος Γιοχάνες Χαν δίπλωσε την γραβάτα και την έβαλε στην τσέπη του Τσίπρα

tsipra-gravata-neo
Με ένα ιδιότυπο δώρο «σφράγισε» την συμφωνία του με τον Έλληνα πρωθυπουργό σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων ο Ζόραν Ζάεφ.

Μετά τις υπογραφές στο κείμενο της συμφωνίας από τους ΥΠΕΞ των δύο χωρών και τις ομιλίες των δύο πρωθυπουργών στο χωριό Ψαράδες, είχε φτάσει η ώρα των φωτογραφιών.

Τότε ο Ζάεφ μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φωτογράφων έβγαλε γελώντας την γραβάτα του και την παρέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος την σήκωσε θριαμβευτικά στον αέρα, υπό το χειροκρότημα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και μελών της σκοπιανής αντιπροσωπείας.

Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε τη γραβάτα και την έβαλε στην τσέπη του, όμως ο Επίτροπος της ΕΕ Γιοχάνες Χαν, αρμόδιος για θέματα διεύρυνσης, αντιλήφθηκε ότι ο κ. Τσίπρας δεν είχε τοποθετήσει καλά τη γραβάτα στην τσέπη του, την πήρε, την δίπλωσε προσεκτικά για να μην τσαλακωθεί και την τοποθέτησε ξανά στην τσέπη του Έλληνα πρωθυπουργού.


Υπογραφή συμφωνίας Ελλάδα - ΠΓΔΜ, ο Ζάεφ δίνει τη γραβάτα του στον Τσίπρα
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης