Δημοσκόπηση Pulse: Καταρρέει η ασφάλεια και ο Τόσκας

Δημοσκόπηση Pulse: Καταρρέει η ασφάλεια και ο Τόσκας

To 68% των πολιτών δεν είναι ικανοποιημένο από το επίπεδο ασφάλειας και αστυνόμευσης - Ακόμη και το 55% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ευχαριστημένοι από την ασφάλεια στη χώρα  και την αύξηση της εγκληματικότητας

toskas_mak_11

Έντονη δυσαρέσκεια που αγγίζει το 68% για την ασφάλεια και την έλλειψη αστυνόμευση εκφράζουν οι πολίτες με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη να θεωρείται κατώτερος των περιστάσεων ακόμη και από το 55% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα του 2018 χτυπάει κόκκινο, με εισβολές σε σπίτια, ληστείες, βασανισμούς και άγριες δολοφονίες, κάτι που αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ, με τους πολίτες να είναι απέναντι στην κυβέρνηση και τις επιλογές του κ. Τόσκα σε ότι έχει να κάνει με τη διαχείριση της εγκληματικότητας. Την ώρα που το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με νούμερα που “μαγειρεύει” προσπαθεί να δείξει ότι η εγκληματικότητα παρουσιάζει μείωση συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, οι πολίτες δείχνουν όχι μόνο να μη συμφωνούν αλλά οι 7 στους 10 δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από το επίπεδο ασφάλειας και αστυνόμευσης. Στους ψηφοφόρους της Ν.Δ, το ποσοστό αυτό αγγίζει το 84% ενώ έκπληξή προκαλεί το γεγονός ότι ούτε το ποσοστό των 55% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ εγκρίνει την πολιτική του κ. Τόσκα.

Τα νούμερα σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση δεν είναι απλά αρνητικά αλλά δείχνουν ότι ο κ. Νίκος Τόσκας καταρρέει και ουσιαστικά κρίνεται από τους 7 στους 10 Έλληνες και το 55% των πολιτών που ψήφίζουν ΣΥΡΙΖΑ ως ακατάλληλος. Πλέον, το θέμα της ασφάλειας και της εγκληματικότητας αποτελεί μείζον ζήτημα για τους πολίτες όπως φαίνεται από τη δημοσκόπηση, με την κυβέρνηση να κατρακυλάει στο θέμα αυτό, την ώρα που ο κ. Τόσκας δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα και προκαλεί το κοινό αίσθημα με δηλώσεις τύπου “δεν ζούμε σε κοινωνία αγγελικά πλασμένη” ή αν “μπει ο ληστής σπίτι, κάντε ότι κοιμάστε για να γλιτώσετε”.



pi_6
pi_7
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης