Διάταξη εξαιρεί τον Μπαλαούρα από τους συνταξιούχους που χάνουν το 60% της σύνταξης επειδή εργάζονται

Διάταξη εξαιρεί τον Μπαλαούρα από τους συνταξιούχους που χάνουν το 60% της σύνταξης επειδή εργάζονται

Η επίμαχη διάταξη εξαιρεί από τις περικοπές τους συνταξιούχους της Τραπέζης της Ελλάδος όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Διάταξη με την οποία εξαιρούνται οι συνταξιούχοι της Τράπεζας της Ελλάδος από τις περικοπές των αποδοχών όσων συνταξιούχων συνεχίζουν να εργάζονται περιέλαβε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος στην εγκύκλιο για την απασχόληση των συνταξιούχων που εκδόθηκε με καθυστέρηση σχεδόν 2 ετών (άρθρο 20 του νόμου 4387/2016)..

Στην κατηγορία αυτή ανήκει, όπως γράφουν τα ΝΕΑ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι όπως καταγγέλεται πρόκειται για φωτογραφική διάταξη με άμεσα ωφελούμενο τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

Στην επίμαχη τροπολογία αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Εξαιρούνται από την περικοπή ή την πλήρη αναστολή της σύνταξης οι συνταξιούχοι της Τραπέζης της Ελλάδος, οι οποίοι, ανεξάρτητα από το χρονικό σημείο ανάληψης εργασίας μετά τη συνταξιοδότηση, καταλαμβάνονται από τις προϋπάρχουσες του άρθρου 20 του Ν. 2387/2016 ρυθμίσεις για την απασχόληση συνταξιούχων». 

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την εγκύκλιο που εκδόθηκε πριν από λίγα 24ωρα για τους νέους συνταξιούχους  που ξεκίνησαν να εργάζονται μετά την εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου είτε ως μισθωτοί είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες (εφόσον προκύπτει υποχρέωση ασφάλισης στον ΕΦΚΑ) περικόπτεται το 60% του συνόλου των ακαθάριστων συντάξεων.

Ο Μάκης Μπαλαούρας είχε εισπράξει και την 13η σύνταξη που είχε μοιράσει ο Αλέξης Τσίπρας στο τέλος του 2016 όπως είχε καταγγείλλει ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΤτΕ με τον ίδιο να το επιβεβαιώνει και να αποδίδει το «λάθος» στο γεγονός ότι «στο σύστημα φαίνομαι χαμηλοσυνταξιούχος».

ΣΧΟΛΙΑ (207)

ΛΙΓΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΩΡΕΣ!

Λ Α Μ Ο Γ Ι Ο του ελληνικου κοινοβουλιου!!!!!!!!!!!

Panos

Ψεύδεστε ασύστολα και πρέπει να φωνάξουμε να σας συνετίσει κάποια φρουρά. Αν ήσαστε πιο προσεκτικοί, θα διαπιστώνατε ότι η τροπολογία αφορά όσους είναι συνταξιούχοι κι εργάζονται. Ο Μάκης δεν εργάζεται. Όπως θα έλεγε κι ο μακαρίτης Μίμης Φωτόπουλος, καααααάθεται!!!

Για τον Μπαλαούρο

Φρουρά..., Φρουρά... Φρουρά... Φρουρά... Φρουρά... Φρουρά...

τέλος

Και τώρα σαν καλά παιδιά να βάλετε και την απάντηση που δίνει ο κ. Μπαλαούρας και με στοιχεία σας αποστομώνει.. Για να μάθετε να μην τρώτε αμάσητα ότι γράφουν τα ΝΕΑ και άλλες αντικειμενικές εφημερίδες...

Βασ

Και συ ρε κουμουνάκο μας αποστόμωσες. Εχετε ισχυρό ηθικό πλεονέκτημα οι συμμορίτες, πως να το κάνουμε.

Η θ ι κ ό ν....

....πλε ο νε κτη μα!!!!

Συμφωνώ

Οι τραπεζικοί εξαιρούνται και οι υπόλοιποι, τώρα που έρχεται και καλοκάιρι, να πάνε να πνιγούν. Σωστό!

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ Ο ..ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ....ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ...ΔΕΞΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΗΜΙΤΗ.Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ .ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ .ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΙΟΝ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΗΘΙΚΟ ..ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΝΘΥΛΑΚΩΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΗ,ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ .ΜΟΝΟ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ...ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Epiktitos

Ο Μιζέριας, όπως ήταν το προπολεμικό παρατσούκλι του Θανάση Κλάρα ή ο ταγματάρχης του Πυροβολικού Άρης Βελουχιώτης, όπως ήταν το ψευδώνυμο που διάλεξε προκειμένου να εξαπατήσει τους συμπαθώντες τους αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού αγνούς ορεσίβιους Ρουμελιώτες, στους οποίους αν έλεγε ότι είναι ο Δηλωσίας κομμουνιστής Θανάσης Κλάρας θα του έβαζαν πίσσα και πούπουλα, το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να τρέχει σαν λαγός μαζί με τους εκατό νοματαίους του, όταν τον κυνήγαγε ένας έφεδρος υπολοχαγός, ο Μουρελάτος -μαζί με ισάριθμους μόνον με τους ενόπλους συνοδούς του Κλάρα εθνοφύλακες- μέχρι που τον εξόντωσε στο φαράγγι του Φάγγου, έξω από την Μεσούντα Τρικάλων. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δικών του δε, ο ταγματάρχης του Πυροβολικού Άρης Βελουχιώτης δεν μπορούσε να περπατήσει για να διαφύγει από τον κλοιό των εκατό εθνοφυλάκων διότι είχε συγκαεί...

Είναι

Το ηθικό πλεονέκτημα!!!!

Φαταούλας

Τι Μπαλαούρας τι Φαταούλας.. σίγουρα δεν τον λένε τυχαία έτσι!

Γ

Αυτοί τελικα ειναι οι εκπροσωποι της παγκοσμιοποιησης

Ενημέρωση

Το αντίθετο. Η παγκοσμιοποίηση (άρση εμποδίων στο διεθνές εμπόριο, ελαχιστοποίηση κόστους διασυνοριακών συναλλαγών) έχει σχέση με φιλελευθερισμό και όχι βέβαια με αριστερές νομενκλατούρες, κρατισμό, σπατάλες και ολοκληρωτισμό.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης