Καρανικόλας (ΠΑΣΟΚ) για πρόταση Τσίπρα σε Θεοδωράκη: «Ανήθικοι μικροτακτικισμοί»

Καρανικόλας (ΠΑΣΟΚ) για πρόταση Τσίπρα σε Θεοδωράκη: «Ανήθικοι μικροτακτικισμοί»

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κάλεσε τον πρωθυπουργό «να μην ψάχνει πρόθυμους συμπαραστάτες στο Κίνημα Αλλαγής»

Καρανικόλας (ΠΑΣΟΚ) για πρόταση Τσίπρα σε Θεοδωράκη: «Ανήθικοι μικροτακτικισμοί»
Στο ραντεβού του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκης και του πρωθυπουργού,
Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της συγκρότησης Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, αναφέρθηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
, Σπύρος Καρανικόλας. 

Κλείσιμο
Όπως είπε ο κ. Καρανικόλας, επί της ουσίας της πρότασης του Σταύρου Θεοδωράκη, για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, υπάρχουν ωστόσο, όπως ανέφερε, κάποια ερωτηματικά.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε την ενόχληση του κόμματος, καθώς ο Σταύρος Θεοδωράκης, δεν είχε ενημερώσει, την κυρία Γεννηματά σχετικά με την πρόταση που θα κατέθετε.

«Είναι δυνατόν να μην έχει ενημερωθεί η κυρία Γεννηματά; Δεν έπρεπε να συνεννοηθεί πριν; Tο βασικό, ερώτημα όμως είναι, αν θα συμμετέχουμε στα επικοινωνιακά παιχνίδια και τους ανήθικους τακτικισμούς του κ. Τσίπρα, ο οποίος, βλέποντας τον κ. Καμμένο να μην του βγαίνει, με μικροκομματικούς τακτικισμούς, προσπαθεί να προσεγγίσει το Κίνημα Αλλαγής», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καρανικόλας, τόνισε ότι «αν ήθελε κατ' ουσίαν την Εθνική Συνεννόηση, ο Αλέξης Τσίπρας, θα το είχε κάνει από την αρχή. Είναι καθαρά, ανήθικοι τακτικισμοί του κ. Τσίπρα στον χώρο της κεντροαριστεράς. Αν ήθελε Εθνική συνεννόηση θα το είχε επιδιώξει από την αρχή. Τώρα την θυμήθηκε, όψιμα. Αν δεν του βγαίνει ο κ. Καμμένος μην ψάχνει πρόθυμους συμπαραστάτες στο Κίνημα Αλλαγής».

Σχολιάζοντας τέλος την στάση του Σταύρου Θεοδωράκη, είπε «δεν μπορεί να λειτουργεί ο καθένας σε ξεχωριστό πλαίσιο. Πρέπει να πορευόμαστε ενιαία. Ένας ενιαίος σχεδιασμός και συνεννόηση».

Όπως είπε, όλα αυτά θα τεθούν στο πολιτικό συμβούλιο που είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα. «Πρέπει να αφήσουμε πίσω την εσωστρέφεια. Αν δουλέψουμε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», τόνισε. 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Σπύρου Καρανικόλα 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης