Νίκος Παππάς: «Είναι σαφές ότι το FBI... καθοδηγείται από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Νίκος Παππάς: «Είναι σαφές ότι το FBI... καθοδηγείται από τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Είμαστε ενώπιον εξελίξεων -Το ότι υπήρχε κάτι σάπιο στο «βασίλειο της υγείας» εμάς δεν μας εκπλήσσει» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στον Υμηττό

«Έχουν επέλθει μεγάλες αλλαγές - όχι τυχαία. Η συμβολή μας στην συγκυρία είναι μεγάλη. Γιατί δεν αποχωρήσαμε. Θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Ήδη μειώνεται η ανεργία, ήδη όλοι έχουν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια Υγεία, ήδη οικοδομείται ένα σοβαρό κοινωνικό κράτος», σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Υμηττό.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis, ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι «είμαστε ενώπιον εξελίξεων οι οποίες εμάς δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσουν. Το ότι υπήρχε κάτι σάπιο στο Βασίλειο της Υγείας εμάς δεν μας εκπλήσσει. Συνιστούμε στους πολιτικούς μας αντιπάλους ψυχραιμία. Αν ο ουρανός τους είναι καθαρός, δεν πρέπει να φοβάται αστραπές», τόνισε. «Η χώρα είναι σε πορεία ανάκαμψης και ‘'έσκασε'' και το σκάνδαλο της Novartis. Είναι σαφές - για να κάνουμε και λίγο χιούμορ - ότι το FBI καθοδηγείται από τον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι «στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στις ευάλωτες ομάδες που δοκιμάστηκαν μέσα στην κρίση ότι τις στηρίζουμε. Είτε με θεσμικές αλλαγές, είτε με έκτακτα βοηθήματα. Αυτό είναι που ενοχλεί. Το ότι είμαστε εδώ για όλους εκείνους που αυτοί ξεχνούσαν» τόνισε.

Αναφερόμενος στο ζήτημα του χρέους, ο Ν. Παππάς είπε ότι «η λύση για το χρέος που ζητήσαμε, η λύση που διεκδικήσαμε, είναι ευρωπαϊκή λύση. Καμία χώρα που θα βρεθεί στη θέση της Ελλάδας δεν πρέπει να υποφέρει όπως υπέφερε η δική μας».

ΣΧΟΛΙΑ (11)

Έχουμε μπλέξει

με συμμορία του υποκόσμου..

Άγγελος

Για τα πεπραγμένα του δικού σου βασιλείου, να δείς τι σε περιμένει αρχιλαμόγιο.

τρακτερατος

Ποιος εχει λεφτα για φαρμακα με συΧΑνελ;Ουτε ασπιρινη.

Θεμιστοκλής

Η Χρυσή Αυγή ευθύνεται για το σκάνδαλο Novartis επειδή κατήγγειλε πολλά εγχώρια νοσοκομεία για πιστοποιητικά υγείας που παρείχε σε αλλοδαπούς, με αποτέλεσμα να αδυνατεί το υπουργείο υγείας να συνάψει συμφωνίες με την ισχυρή ελληνική φαρμακοβιομηχανία και να υποχρεώνεται να προσφεύγει σε ξένες εταιρείες όπως η Novartis όπου οι μίζες ήταν απαραίτητες για να υπάρχει εμπιστοσύνη λόγω έλλειψης οικειότητας όπως γινόταν παγκοσμίως σε χώρες όπως η Κίνα και η Ιαπωνία που δεν πτώχευσαν από τη διαφθορά όπως η Ελλάδα, ενώ εξαιτίας της καταδίωξης πολλών δημόσιων υπηρεσιών ως διαπλεκόμενων από τη Χρυσή Αυγή έπρεπε για το ζωτικής σημασίας ζήτημα της προμήθειας θεραπειών για την παγκόσμια επιδημία των χοίρων κατά απαίτηση διεθνών οργανισμών να διεξαχθεί η διαδικασία μυστικά με τον αναπόφευκτο κίνδυνο κάποιοι υπάλληλοι που μεσολαβούσαν να δωροδοκηθούν, με την ανάγκη για προμήθεια φαρμάκων να αυξάνεται λόγω της διάδοσης θεωριών συνωμοσίας για την πρόκληση ασθενειών από τις συμβατικές ιατρικές μεθόδους ώστε να αποθαρρύνονται πολλά άτομα να αγοράζουν από τα φαρμακεία και να καθίσταται απαραίτητη η επέκταση της κρατικής συμμετοχής για την περίθαλψη των πολιτών. Η Χρυσή Αυγή επίσης πήρε μίζες για να εξορίζει τους μετανάστες από υψηλού κοινωνικού επιπέδου επαγγέλματα ως λαθραία εισερχόμενους στην επικράτεια και να μετακινούνται στον υπόκοσμο όπου δεν έχουν πρόσβαση σε βασικές θεραπείες και να μεταδίδουν ασθένειες, αυξάνοντας ραγδαία τη ζήτηση, ενώ όταν κυβερνήσει θα προσφέρει πολλούς ανεπιθύμητους από στρατόπεδα συγκέντρωσης για πειράματα σε έρευνες της εταιρείας για δοκιμή καινούργιων θεραπειών.

ΝΙΚΟΣ

Είναι σαφές ότι όταν έρθει η άγια ώρα που θα πέσετε από τις καρέκλες της εξουσίας, εσύ θα είσαι από τους πρώτους που θα καθήσει σε άλλου είδους καρέκλα. Ειδώλιο ειδικού δικαστηρίου λέγεται.

ΓΓεάσαμε παλι

Μωρή κακιά παπαδιά!!!

Λιτόχωρο

Στις κομματικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ το FBI πρώτο θέμα. Δεύτερο θέμα η κατάκτηση του διαστήματος και τρίτο η οικοδόμηση του σοσιαλισμού .Το βάθεμα και το πλάτεμα της πλεριας και της τέτοιας μετεξέλισσεται.Ενδιαφερον.

Bleep

Χαχαχα. Μα ποσο μπουταρης ειναι?

ποντικομαμή

γαργάλισέ με να γελάσω!!!!!!!!!

Μαρακι

ΑΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΗ!!

θείτσα,

ντροπή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bryjelestsipras

«Τη θέσπιση φόρου επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών και επί των μεγάλων εταιρειών του Διαδικτύου» πρότεινε σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά τη συζήτηση του Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου 2021-2027 της ΕΕ

3
main_kammenos_panos

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ισχυρίστηκε ότι οι δημοσιογράφοι του καναλιού αρνήθηκαν να δώσουν τον λόγο στην υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, «προκειμένου να διαψεύσει ότι προτίθεται να ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών»

13
bartholomaios

Σε ομιλία του προς τα μέλη της ρωσόφωνης παροικίας της πόλης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε την ενόχλησή του για την απόφαση της Εκκλησίας της Ρωσίας, να διακόψει την ευχαριστιακή Κοινωνία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο

1
w13-14165265586856

«Στα Καλάβρυτα συντελέσθηκε το μεγαλύτερο και απεχθέστερο έγκλημα πολέμου στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, από τον γερμανικό στρατό κατοχής» επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας