Non paper Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης θα τιμά και το 2022 τα τρία χρόνια από την ήττα της ΝΔ, εάν είναι ακόμα στη θέση του...

Non paper Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης θα τιμά και το 2022 τα τρία χρόνια από την ήττα της ΝΔ, εάν είναι ακόμα στη θέση του...

Κόντρα για την συμπλήρωση τριών ετών από την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα τιμά τα τρία χρόνια από την εκλογική ήττα της ΝΔ. Θα το ξαναπράξει το 2022, εάν είναι ακόμα στη θέση του» αναφέρεται σε non paper του Μεγάρου Μαξίμου με το οποίο το πρωθυπουργικό γραφείο απαντά στα σχόλια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την συμπλήρωση τριών ετών από την αναρρίχηση του Αλέξη Τσίπρα στην θέση του πρωθυπουργού.

Το... δηλητηριώδες σχόλιο έρχεται σε απάντηση της κριτικής που άσκησε στον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ένα κείμενο 25 λέξεων, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, ανεβάζουν το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης ισχυριζόμενοι ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους ότι νικητής της εκλογικής αναμέτρησης θα είναι και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και υπαινισσόμενοι ευθέως ότι ο κ. Μητσοτάκης, θα απομακρυνθεί από τη θέση του προέδρου της ΝΔ, προφανώς έπειτα από την εκλογική ήττα της γαλάζιας παράταξης που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι έχουν ήδη προεξοφλήσει.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για εξαπάτηση του λαού από τον
Αλέξη Τσίπρα που «υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό» και «κατέληξε να γίνει ο ίδιος το χειρότερο κατεστημένο». «Έφερε περισσότερη φτώχεια, διάλυση της μεσαίας τάξης, βαριά φορολογία. Έκοψε μισθούς και συντάξεις. Δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Στα 4 ούλoι εiτε με Aλέξn εiτε με Koύλn

Ούτε τα προσχήματα δεν μπορούν να κρατήσουν στη ΝΔ προκειμένου να πείσουν όποιους αφελείς για την δήθεν "πατριωτική" θέση της στο Μακεδονικό. Evώ λοιπόν τα ελεγχόμενα και σε διατεταγμένη υπηρεσία από τη ΝΔ μέσα ενημέρωσης βομβάρδιζαν την κοινή γνώμη για την υποτιθέμενη "σκλήρυνσn" της στάσης του Κούλη επί του ζητήματος, ήρθε η ίδια του η αδερφή, Ντόρα Μπακογιάννη, σήμερα το πρωί να δηλώσει τα κάτωθι εξόχως αποκαλυπτικά: "Eivαι έγκλημα να ονομάζει όλος ο κόσμος τα Σκόπια ως "Mακεδονία" και εμείς να τους ονομάζουμε φούφουτουs"! Τι ακριβώς δηλαδή είπε η κυρία Μπακoγιάνvn, πρώην υπουργός Εξωτερικών, πρωτοκλασάτη βουλευτής της ΝΔ και αδερφή του σημερινού προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη; Είπε ότι συνιστά έγκλημα από μέρους των Ελλήνων να αποκαλούν τους σκοπιανούς "φούφoυτουs" από τη στιγμή κατά την οποία όλος ο κόσμος του αποκαλεί "Mακεδόvεs"! Για όσους διατηρούν σώας τας φρένας, η δήλωση Μπακογιάvνη αποτελεί πρoτροπή προς τον Ελληνικό Λαό να "λογικευτεi", ήτοι να αποδεχθεί την παράδοση του όρου "Mακεδoviα" στους σκoπιανούς, διότι σε αντίθετη περίπτωση -όπως η ίδια τόνισε με έμφαση- ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ! Θέλετε κάποια άλλη απόδειξη για να αντιληφθείτε ότι η επικείμενη προδοσία είναι έργο όλων των πολιτικών δυνάμεων του τόπου, πλην τns τρίτns;

...

Αλέξη φαίνεται ότι οι αυταπάτες έγιναν χρόνιο νόσημα

Νίκος

Είναι για γέλια.

!

ανάθεμα αν ο Τζανακόπουλος έχει βγάλει ανακοίνωση που δεν είναι καθαρή ειρωνία μέχρι τώρα

χαζούλης

Μπα σε καλό τους ... όλο αστεία είναι ....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mitsotakis0

«Η ιστορία και η εξέγερση του Ίλιντεν είναι ταυτισμένη με το Μακεδονικό αλυτρωτισμό», τόνισε κατά την περιοδεία του στην Κέρκυρα και πρόσθεσε ότι «είναι επιτομή του αλυτρωτισμού. Η ΝΔ δεν πρόκειται να δεχθεί ποτέ αυτό το όνομα»

43