Δημήτρης Καμμένος: Η κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά θα προκαλέσει αλαλούμ

Δημήτρης Καμμένος: Η κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά θα προκαλέσει αλαλούμ

Τα νησιά που θα διατηρήσουν χαμηλούς συντελεστές ανήκουν στην ίδια ΔΟΥ με άλλα που θα πρέπει να αυξήσουν το ΦΠΑ


Φορολογικό αλαλούμ θα προκληθεί σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Καμμένο
από την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ
στα νησιά. Όπως επισημαίνει σε ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή, η Κως και η Λέρος που θα διατηρήσουν χαμηλούς συντελεστές ως αντιστάθμισμα για την επιβάρυνση που υφίστανται  λόγω προσφυγικού ανήκουν στην ίδια ΔΟΥ με την Νίσυρο, Πάτμο, Αστυπάλαια, Λειψούς και Αγαθονήσι που θα πρέπει να αυξήσουν το ΦΠΑ.

«Πως είναι δυνατόν να απαλλαγούν δύο νησιά από την συγκεκριμένη Δ.Ο.Υ και όχι τα υπόλοιπα» ρωτά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου για να συνεχίσει «είναι εφικτό να λειτουργεί η Δ.Ο.Υ με διαφορετικά κριτήρια για μερικά νησιά».

Επίσης ο κ. Καμμένος ζητά να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των αντισταθμιστικών μέτρων  που σύμφωνα με την κυβέρνηση θα εξισορροπήσουν την επιβάρυνση της νησιωτική Ελλάδας από την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ.  

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Εγώ σε ψήφισα, τώρα θα σε φτ@ιςω.

Δεν πειράζει Δημητράκη, πρέπει εσείς και ο Τσίπρας να τονώσετε τον τουρισμό του Ερτογαν, τόσες δαπάνες έκανε ο άνθρωπος με τα εξοπλιστικά του. Δηλαδή Δημητράκη, τους γεμίσατε τα νησιά με λάθρο, αυξάνετε τον ΦΠΑ και έρχεστε τώρα να δώσετε και επιδόματα της ντροπής. Αφήστε ρε κοπρίτες τον κόσμο να δουλέψει, να ευημερήσει και να κρατήσει την ελληνικότητα των νησιών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

olympia

Μετά την ανάρτηση του υπουργού Άμυνας στο twitter που άναψε φωτιά καθώς υιοθετούσε τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης των Σκοπίων site που απηχεί τις απόψεις του χαρακτηρίζει διάτρητη την ψηφοφορία

6