Παπανάτσιου: Όσοι μιλούν για υπερφορολόγηση επιχειρούν αμνήστευση φοροφυγάδων!

Παπανάτσιου: Όσοι μιλούν για υπερφορολόγηση επιχειρούν αμνήστευση φοροφυγάδων!

Απίστευτη δήλωση της υφυπουργού Οικονομικών - «Η πολιτική μας αποδίδει. Η βελτίωση συμμόρφωσης στον ΦΠΑ είναι θεαματική. Τα έσοδα αυξήθηκαν χάρη στους ελέγχους και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές» είπε η κυρία Παπανάτσιου

Παπανάτσιου: Όσοι μιλούν για υπερφορολόγηση επιχειρούν αμνήστευση φοροφυγάδων!
Μπορεί  ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής του Γιώργος Χουλιαράκης να παραδέχθηκαν πως «ζόρισαν» την μεσαία τάξη με υπερφορολόγηση, η κυρία Κατερίνα Παπανάτσιου ωστόσο έχει διαφορετική γνώμη. Η υφυπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι όσοι μιλούν για υπερφορολόγηση επιχειρούν να αμνηστεύσουν όσους φοροδιέφευγαν.

«Με το αφήγημα της υπεροφορολόγησης επιχειρείτε να αμνηστεύσετε όσους φοροδιέφευγαν. Η πραγματικότητα είναι πως είχαμε σημαντική επιτυχία στον αγώνα της φοροδιαφυγής και θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη. Ο αγώνας  δεν έχει τελειώσει» είπε η κυρία Παπανάτσιου για να προσθέσει: «Σημασία έχει ο τελικός σκοπός που είναι η συμμόρφωση των υπόχρεων. Η πολιτική μας αποδίδει. Η βελτίωση συμμόρφωσης στον ΦΠΑ είναι θεαματική. Τα έσοδα αυξήθηκαν χάρη στους ελέγχους και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές».

«Τα σενάρια της αντιπολίτευσης καταρρίπτονται. Πρώτα εμφάνισαν το σενάριο της καταστροφολογίας και τώρα της υπερφορολόγησης» είπε σε άλλο σημείο. Επίσης, η υφυπουργός Οικονομικών είπε ότι βελτίωση εμφανίζει και η πορεία των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης