Βίτσας: Δεν μπορούμε να λέμε τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει το ΣτΕ

Βίτσας: Δεν μπορούμε να λέμε τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει το ΣτΕ

Διακριτικές αποστάσεις του αναπληρωτή υπ. Άμυνας από αντίστοιχες δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης

Βίτσας: Δεν μπορούμε να λέμε τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει το ΣτΕ
Διακριτικές αποστάσεις πήρε ο Δημήτρης Βίτσας από τις δηλώσεις άλλων κυβερνητικών στελεχών που αφορούν την επικείμενη απόφαση του
ΣτΕ για την συνταγματικότητα του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας απαντώντας σε τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος κατηγόρησε το Νίκο Παππά ότι επιχειρεί να προκαταλάβει την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, είπε πως «βεβαίως το ΣτΕ θα κάνει τη δουλειά του και δεν είναι σωστό να λέμε τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό».

Ειδικότερα, ο κ. Λοβέρδος είπε
Κλείσιμο
«ο κ. Παππάς σήμερα στο Real Fm είπε πως θα είναι πλήγμα για τη Δημοκρατία αν αποφανθεί το ΣτΕ κατά της συνταγματικότητας του νόμου. Είπε θα είναι έκπληξη γι’ αυτόν αν την Τετάρτη εκδοθεί απόφαση. Τι μας λέει; Σε παραλήρημα είναι; Είναι κουβέντες από υπουργό αυτές; Να είμαστε λίγο συγκρατημένοι. Η αλαζονεία της εξουσίας δεν θεραπεύει πάσαν νόσον αντιθέτως τις οξύνει».

Από την πλευρά του ο κ. Βίτσας ανέφερε πως «βάση για να χτυπηθεί η διαπλοκή και η  διαφθορά - που είναι αναγνωρισμένη -  είναι η ύπαρξη νόμου. Αν δεν υπάρχει νόμος τότε επανερχόμαστε σε μια κατάσταση όχι απλώς ανομίας αλλά διαφθοράς και  διαπλοκής» για να προσθέσει στην συνέχεια πως «Βεβαίως το ΣτΕ θα κάνει τη δουλειά του και δεν είναι σωστό να λέμε τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης