Τσίπρας: To Γραφείο πρωθυπουργού ανοίγει παράρτημα στη Θεσσαλονίκη

Τσίπρας: To Γραφείο πρωθυπουργού ανοίγει παράρτημα στη Θεσσαλονίκη

Την ίδρυση παραρτήματος του πρωθυπουργικού γραφείου στη συμπρωτεύουσα ανακοίνωσε ο κ.Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας

Τσίπρας: To Γραφείο πρωθυπουργού ανοίγει παράρτημα στη Θεσσαλονίκη
Σε μία νέα κίνηση, που έχει ισχυρή επικοινωνιακή στόχευση και λειτουργεί σαφώς και συμβολικά προχωρά ο πρωθυπουργός ενόψει της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το άλλο σαββατοκύριακο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη συνάντηση του με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε τη δημιουργία Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Θα είναι ουσιαστικά παράρτημα του πρωθυπουργικού γραφείου - που έχει την έδρα του στη Βουλή και στο Μαξίμου - και θα πραγματοποιεί συναντήσεις με τους φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας. Μάλιστα προορίζεται και για διεθνή ρόλο, καθώς ο κ. Τσίπρας άφησε να διαφανεί ότι στο Γραφείο αυτό της Θεσσαλονίκης και όχι στην Αθήνα, θα πραγματοποιεί και συναντήσεις με Βαλκάνιους ηγέτες όταν εκείνοι επισκέπτονται την Ελλάδα.

Κλείσιμο
Κατά τη συνάντηση στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός απηύθυνε προσκλητήριο για συμμετοχή όλων των παραγωγικών φορέων στην προσπάθεια για ανάκαμψη και παραγωγική ανασυγκρότηση.

«Θα προσπαθήσουμε αυτός ο διάλογος να μη γίνεται επετειακά και ευκαιριακά κάθε Σεπτέμβρη που είναι η ΔΕΘ, αλλά να είναι διαρκής, προκειμένου να μπορούμε να βρίσκουμε τις βέλτιστες δυνατές λύσεις πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και αντιμετωπίζουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως αυτά της ρευστότητας και των «κόκκινων δανείων», ενώ έγινε συζήτηση και για μείζονα θέματα της περιφέρειας, μεταξύ των οποίων τέθηκε ο ρόλος που θα έχει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης