Παπαχριστόπουλος: Δεν είμαστε πολιτικοί απατεώνες

Παπαχριστόπουλος: Δεν είμαστε πολιτικοί απατεώνες

«Ναι, και άπειροι είμαστε και λάθη κάναμε όμως δεν βάλαμε το χέρι στο μέλι» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος προειδοποιώντας: «Όποιος βάλει το χέρι στο μέλι θα του κοπεί από τον σβέρκο»

Παπαχριστόπουλος: Δεν είμαστε πολιτικοί απατεώνες
Και τι δεν έχω ακούσει τις τελευταίες ημέρες: Για φοροκαταιγίδα, ότι είμαστε πολιτικοί απατεώνες στον ΣΥΡΙΖΑ και στους Ανεξάρτητους Έλληνες, είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος από το βήμα της Βουλής.

«Από τον Κατρούγκαλο ζητήσανε συγγνώμη για την λάσπη που του ρίχνανε. Από τον Σπίρτζη και τον Παππά επίσης. Αυτά που έλεγαν για το σπίτι του πρωθυπουργού τα πήραν πίσω. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας βγάλανε ανακοίνωση ότι θέλει να μας πάει στη δραχμή» συνέχισε ο κ. Παπαχριστόπουλος αποδίδοντας τις κατηγορίες αυτές στη «μιντιακή δικτατορία» που όπως ισχυρίστηκε ήταν άγνωστη λέξη σ'αυτή τη χώρα.

Κλείσιμο
Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στη ΝΔ από την οποία προέρχεται, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι «στη λίστα Μπόργιανς, στα Panama Papers θα δούνε ποιοι φοροδιαφεύγουνε. Σχεδόν όλη η παρέα του πρώην πρωθυπουργού είναι μέσα σ' αυτές τις λίστες».

Συνεχίζοντας την επίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αναρωτήθηκε: «Ποιος το έφτασε το χρέος απ'το 120 στο 180%; Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και ο Βαρουφάκης;
Ποιος έριξε στην ανεργία 1,5 εκατ. Έλληνες;».

Κάνοντας την αυτοκριτική του αναφέρθηκε στα πεπραγμένα των κυβερνήσεων Τσίπρα. «Ναι, και άπειροι είμαστε και λάθη κάναμε όμως δεν βάλαμε το χέρι στο μέλι» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος προσθέτοντας απειλητικά: «Όποιος βάλει το χέρι στο μέλι θα του κοπεί από τον σβέρκο».

«Πιστεύω σε όλα τα κόμματα υπάρχουν έντιμοι βουλευτές» ανέφερε.

«Και αυτή τη στιγμή η συγκυρία θέλετε, της Βρετανίας το δημοψήφισμα, οι μαγκιές του Ερντογάν, οι εκλογές στην Ισπανία είναι μια φοβερή συγκυρία και είδαμε το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε να βάζουν νερό στο κρασί τους» εκτίμησε ο κ. Παπαχριστόπουλος και συμπλήρωσε: «Και είδαμε την αντιπολίτευση να ζητάει εκλογές».

«Ξέρετε ποιον εξυπηρετεί αυτό; Την παραγραφή αδικημάτων» έκλεισε την ομιλία του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης