«Ξέρουν ποιος είμαι, ας έρθουν να με δείρουν», λέει για τους αγρότες βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Ξέρουν ποιος είμαι, ας έρθουν να με δείρουν», λέει για τους αγρότες βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Αν πιστεύουν ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημα, ας έρθουν να με δείρουν, δήλωσε ο Χρήστος Σιμορέλης 

«Ξέρουν ποιος είμαι, ας έρθουν να με δείρουν», λέει για τους αγρότες βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Ξέρουν ποιος είμαι, πού μένω, ας έρθουν να με δείρουν, αν νομίζουν ότι μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους, λέει για τους αγρότες
, σχολιάζοντας τα περιστατικά προπηλακισμού βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ
Κλείσιμο
ο Χρήστος Σιμορέλης, που εκλέγεται στα Τρίκαλα. 

Το βράδυ της Τρίτης, δεκάδες εξαγριωμένοι αγρότες επιτέθηκαν φραστικά σε στελέχη τους ΣΥΡΙΖΑ που δεν τους επέτρεψαν να συμμετέχουν σε εκδήλωση που είχαν διοργανώσει στην πόλη. Συνθήματα, γιουχαΐσματα και… κοσμητικά επίθετα, «εκτοξεύτηκαν» από τους εξαγριωμένους αγρότες, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, φώναζαν προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ: «Πουλημένοι»! Μάλιστα, κάποια στιγμή πιάστηκαν στα χέρια, ενώ το επεισόδιο έληξε χάρη στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

«Και προσωπικά εγώ, αλλά και ο χώρος μου, ο Συνασπισμός, ο ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, επίσημα ήταν πάντα ενάντια και ακόμα και στη λεκτική βία» είπε σήμερα μιλώντας στο Βήμα fm ο κύριος Σιμορέλης και πρόσθεσε: «Είμαι βέβαιος όμως ότι και επειδή μπορώ να εκφράσω την αγωνία όλων των αγροτών στα Τρίκαλα και κτηνοτρόφων, που πραγματικά ζουν δύσκολες μέρες, ότι είναι βέβαιο ότι καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες γιατί αμαυρώνουν το κίνημα». 

«Εγώ το έχω δηλώσει πολλές φορές και κάτι ακόμα τους δήλωσα - να το ξέρουν όλα τα Τρίκαλα - ότι αν λύνονται τα προβλήματα έτσι με έναν τέτοιο τρόπο και εάν νομίζουν οι αγρότες ότι μπορούν να λύσουν το ζήτημα έτσι, δέρνοντας κάποιον βουλευτή, εγώ τους είπα: ξέρουν ποιος είμαι, ξέρουν πού μένω, ξέρουν τι δουλειά κάνω, ξέρουν πού θα με βρουν, θα τους δώσω και το τηλέφωνο να ‘ρθουν να με δείρουν, αν νομίζουν ότι μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους», κατέληξε ο κύριος Σιμορέλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης