Δείτε το βίντεο που προκάλεσε σάλο στη γιορτή για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε σάλο στη γιορτή για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ

Με... Τρέμη, Πρετεντέρη και Πορτοσάλτε ξεκίνησε η γιορτή του ΣΥΡΙΖΑ - «Η Ελλάδα δεν είναι Βόρεια Κορέα», έγραψε στο Twitter ο διευθυντής γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης- Καταδικάζει η ΕΣΗΕΑ την στοχοποίηση των δημοσιογράφων

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε σάλο στη γιορτή για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ
Με ένα βίντεο με αποσπάσματα από τον πρώτο χρόνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάστηκε η ατμόσφαιρα για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο. Το βίντεο προκάλεσε γέλια εντός της αίθουσας, ωστόσο η προβολή από την ΕΡΤ προκάλεσε την αντίδραση του διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριου Λαζαρίδη στα social media.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του συγκεκριμένου βίντεο υπήρχαν τηλεοπτικές συγκρούσεις δημοσιογράφων και αποστροφές τους σε εκπρομπές. Συγκεκριμένα, αναπαρήχθη ο καυγάς που είχε η Όλγα Τρέμη και ο Γιάννης Πρετεντέρης με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή το βράδυ του δημοψηφίσματος. Επιπλέον, κομμάτια του βίντεο ήταν παρεμβάσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου και του Άρη Πορτοσάλτε στον Σκάι, αλλά και του Νίκου Ρογκάκου στον Ant1. 

Κλείσιμο
Ο Μακάριος Λαζαρίδης, διευθυντής γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίστηκε ενοχλημένος από την προβολή του από την ΕΡΤ, που εκείνη την ώρα ήταν σε απευθείας σύνδεση με το στάδιο, εν αναμονή της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα έγραψε: «Αυτό που κάνει αυτήν τη στιγμή η #ert είναι ντροπή. Και η προπαγάνδα έχει τα όρια της. Η Ελλάδα δεν είναι Β. Κορέα».




Το επίμαχο βίντεο όπως προβλήθηκε στο Τάε Κβον Ντο και στην ΕΡΤ:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης