Ραχήλ Μακρή: Οι άνθρωποι δίπλα στον Τσίπρα, δεν μπορούν να χειριστούν ούτε κοτέτσι

Ραχήλ Μακρή: Οι άνθρωποι δίπλα στον Τσίπρα, δεν μπορούν να χειριστούν ούτε κοτέτσι

Είπε πως ο τέως πρωθυπουργός πρόδωσε τον λαό, γι΄αυτό και θα τον καταγράψει η ιστορία

Ραχήλ Μακρή: Οι άνθρωποι δίπλα στον Τσίπρα, δεν μπορούν να χειριστούν ούτε κοτέτσι
Νέα επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Ραχήλ Μακρή, υποστηρίζοντας πως ο τέως πρωθυπουργός διάλυσε τις ελπίδες του λαού και παρέδωσε τη χώρα και το μέλλον των παιδιών.

Μιλώντας την Πέμπτη στον ραδιοφωνικό σταθμό  Flash 96,0, η υποψήφια με την Λαϊκή Ενότητα βουλευτής εξαπέλυσε, όμως, δριμεία επίθεση και στο μέχρι πρότινος πρωθυπουργικό περιβάλλον, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποι δίπλα στον Τσίπρα, «δεν μπορούν να χειριστούν ούτε κοτέτσι».

«Aν και υπήρχε λύση, δεν ήθελε τη λύση. Ή μπορεί να είχε καλές προθέσεις, ωστόσο το κακό του περιβάλλον προφανώς τον οδήγησε σε λάθος ατραπούς, γιατί δεν μπορούν να χειριστούν ούτε κοτέτσι. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα του δεν μπορούν να χειριστούν ούτε κοτέτσι. Προτίμησαν να έρθουν σε συνεννόηση με την διαπλοκή και απλά να συνεχίσουν, λέγοντας δώστε μας την ευκαιρία να κυβερνήσουμε, γιατί οι άλλοι είναι στην ουσία καμμένοι», ανέφερε.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την κυρία Μακρή, όλα αυτά τα έκανε ο κ. Τσίπρας με επικοινωνιακά τρικ και επικοινωνιακή τακτική του... γελαστού παιδιού, του καλού παιδιού.

Αλλά, όπως τόνισε, «εμείς δεν θέλουμε καλά παιδιά να κυβερνούν την χώρα, καλά παιδιά είναι όλοι», αλλά υπάρχει ανάγκη για έναν άνθρωπο, που πρώτα απ' όλα θα αγαπάει την πατρίδα του και τον λαό του και δεν θα τον προδώσει.

«Ο άνθρωπος αυτός πρόδωσε τον λαό και θα τον καταγράψει η ιστορία, δυστυχώς. Είναι άξιος της μοίρας του και λυπάμαι», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης