Άλλους τέσσερις αντάρτες «προβλέπουν» οι FT στη ψηφοφορία την Τετάρτη

Άλλους τέσσερις αντάρτες «προβλέπουν» οι FT στη ψηφοφορία την Τετάρτη

Όπως επισημαίνεται, μια τέτοια εξέγερση δεν θα «ρίξει» αναγκαστικά το κόμμα ούτε θα διακινδυνεύσει απαραιτήτως το πακέτο ύψους 86 δισ. ευρώ - Θα αυξήσει ωστόσο την πιθανότητα νέων εκλογών στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, σύμφωνα με πηγές από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, τις οποίες επικαλούνται οι FT

Άλλους τέσσερις αντάρτες «προβλέπουν» οι FT στη ψηφοφορία την Τετάρτη
Τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιθανόν να προστεθούν στους 38 που είτε καταψήφισαν είτε ψήφισαν παρών στην περασμένη ψηφοφορία, αναφέρουν πηγές από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στους Financial Times.

Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι η σταθερότητα της ελληνικής κυβέρνησης αναμένεται να υποστεί έντονη πίεση, αν και όχι απαραίτητα θανατηφόρα, αυτή την εβδομάδα όταν το κοινοβούλιο θα κληθεί να ψηφίσει για δεύτερη φορά μεταρρυθμιστικά μέτρα για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό πακέτο διάσωσης.

Όπως επισημαίνεται, μια τέτοια εξέγερση δεν θα «ρίξει» αναγκαστικά  το κόμμα ούτε θα διακινδυνεύσει απαραιτήτως το πακέτο ύψους 86 δισ. ευρώ. Θα αυξήσει ωστόσο την πιθανότητα νέων εκλογών στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, σύμφωνα με πηγές από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, τις οποίες επικαλούνται οι FT.

Ακόμη και εάν υπάρξουν μόνο τέσσερις επιπλέον διαρροές αυτές είναι αρκετές για να κατεβάσουν τον αριθμό των βουλευτών που υποστηρίζουν τον Τσίπρα κάτω από τους 120, καταλήγει το κείμενο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης