Επιστροφή στα καυτά θέματα: Σαμαράς-Βενιζέλος συζητούν για φορολογικά και ΕΝΦΙΑ

Επιστροφή στα καυτά θέματα: Σαμαράς-Βενιζέλος συζητούν για φορολογικά και ΕΝΦΙΑ

Αύριο η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο - Στο επίκεντρο όλα τα ανοικτά κυβερνητικά θέματα, φορολογικά ζητήματα, οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ, η προετοιμασία για τη συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι

Επιστροφή στα καυτά θέματα: Σαμαράς-Βενιζέλος συζητούν για φορολογικά και ΕΝΦΙΑ
Στο επίκεντρο συνάντησης που θα έχουν αύριο, Τρίτη, το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συζητηθούν τα θέματα της κυβερνητικής ατζέντας που πρέπει να διευθετηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, σύμφωνα με πηγές της Χαρ. Τρικούπη.

Στη συζήτηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα τεθούν όλα τα ανοικτά κυβερνητικά θέματα, φορολογικά ζητήματα, οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ, η προετοιμασία για τη συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι και τα θέματα που θα τεθούν εκεί, καθώς επίσης και η προετοιμασία για το Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης που έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει την 1η Σεπτεμβρίου. Κατά τις ίδιες πηγές, είναι πιθανόν να υπάρξει και δεύτερη συνάντηση των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου την Τετάρτη.

Να σημειωθεί πως επίσης αύριο, στις 11:30 το πρωί, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια, για το θέμα των «κόκκινων» δανείων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης