Κουβέλης: Δεν θα δεχτούμε συνυπολογισμό των ψήφων της Χρυσής Αυγής

Κουβέλης: Δεν θα δεχτούμε συνυπολογισμό των ψήφων της Χρυσής Αυγής

Στην περίπτωση που οι ψήφοι του ΚΚΕ δεν συνυπολογιστούν, τότε θα υπάρξει πολιτικό ζήτημα και ως εκ τούτου θα είναι απίθανο να συμπληρωθεί ο αριθμός των 120 υπογραφών

Κουβέλης: Δεν θα δεχτούμε συνυπολογισμό των ψήφων της Χρυσής Αυγής
Απορρίπτει κάθε περίπτωση συνυπολογισμού των ψήφων της Χρυσής Αυγής για τη συγκέντρωση των 120 ψήφων, προκειμένου να διεξαχθεί η συζήτηση για δημοψήισμα, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Με δημόσια δήλωσή του ο κ. Κουβέλης τονίζει ότι η Δημοκρατική Αριστερά "δεν πρόκειται να δεχθεί να συνυπολογισθούν και, δι' αυτού του τρόπου, να νομιμοποιηθούν οι υπογραφές βουλευτών της Χρυσής Αυγής για το σχηματισμό του αναγκαίου αριθμού των 120 βουλευτών".

Κλείσιμο
Ο κ. Κουβέλης στην ίδια δήλωση προσθέτει πως για τη ΔΗΜΑΡ υπέρτερη δημοκρατική υποχρέωση είναι η απομόνωση του ναζιστικού μορφώματος.

"Κανείς βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν πρόκειται να επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να καταστεί παράγοντας της διεξαγωγής ή μη της κορυφαίας, όσο και αναγκαίας δημοκρατικής διαδικασίας, όπως είναι το δημοψήφισμα" καταλήγει ο πρόεδρος του κόμματος.

Με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Κουβέλης επιβεβαιώνει ότι, στην περίπτωση που οι ψήφοι του ΚΚΕ δεν συνυπολογιστούν, τότε θα υπάρξει πολιτικό ζήτημα και ως εκ τούτου θα είναι απίθανο να συμπληρωθεί ο αριθμός των 120 υπογραφών.

Σύμφωνα με στελέχη της ΔΗΜΑΡ, στην Αγίου Κωνσταντίνου εξετάζεται ήδη το σενάριο να αποσυρθεί η πρόταση του κόμματος για δημοψήφισμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης