Ν.Δ. προς ΣΥΡΙΖΑ: Να διώξετε αυτόν που προλογίζει το βιβλίο Κουφοντίνα

Ν.Δ. προς ΣΥΡΙΖΑ: Να διώξετε αυτόν που προλογίζει το βιβλίο Κουφοντίνα

Ντροπή για τη δημοκρατία χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η Άννα Ασημακοπούλου το ότι ο Νίκος Γιαννόπουλος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο

Ν.Δ. προς ΣΥΡΙΖΑ: Να διώξετε αυτόν που προλογίζει το βιβλίο Κουφοντίνα
«Είναι ντροπή για την δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα “ξεπλένοντας” τον ίδιο και τις πράξεις του» επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Αννα Ασημακοπούλου και καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απομακρύνει από το κόμμα το εν λόγω στέλεχος.

Η σφοδρή επίθεση της εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή το γεγονός ότι το στέλεχος του κόμματος Νίκος Γιαννόπουλος προλογίζει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα συνεχίζει: 
«Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται ως υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ε. και κατέχει τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 
Κλείσιμο
Σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται. 
Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς». 

Η κ. Ασημακοπούλου καταλήγει «μεσα περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κ. Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17Ν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης