Στο Μαξιμού μετά την ματαίωση του ταξιδιού του ο Αντώνης Σαμαράς
Για να ενημερωθεί για τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα
Μετά την ματαίωση του ταξιδιού του στο Αζερμπαϊτζάν, λόγω βλάβης στο κυβερνητικό αεροσκάφος, ο Αντώνης Σαμαράς μετέβη στο Μέγαρο Μάξιμου όπου αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος ενημερώνει τον πρωθυπουργό για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος παρουσίασε βλάβη, ένα τέταρτο μετά την απογείωσή του για το Μπακού, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, όπου έγινε αναγκαστική προσγείωση.
Ο Αντώνης Σαμαράς επρόκειτο να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στο Μπακού, όπου θα συμμετείχε στην εκδήλωση υπογραφής της έναρξης του Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP και του κοιτάσματος «Σαχ Ντενίζ 2».