Κόντρα Καψή - Λαφαζάνη για την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

Κόντρα Καψή - Λαφαζάνη για την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

Π. Καψής: «Αν δεν μπαίναμε στο Ραδιομέγαρο δεν θα καλύπταμε την Προεδρεία» - Παν. Λαφαζάνης «είστε ο υπουργός των ΜΑΤ και του μαύρου»

Κόντρα Καψή - Λαφαζάνη για την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

Σφοδρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελής Καψής τόσο για την πρόταση δυσπιστίας όσο και για το θέμα της ΕΡΤ.

Ο κ. Καψής είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παγιδευμένος στην ρητορεία του», ενώ αναφορικά με την ομιλία του κ. Αλέξη Τσίπρα στο Τέξας σχολίασε πως «αποτελεί προσγείωση στον ρεαλισμό. Όμως αυτά δεν τα λέει στο εσωτερικό. Ο κ. Τσίπρας κάνει τα ακριβώς αντίθετα: μαλακός στο εξωτερικό και σκληρός στο εσωτερικό».

Υποστήριξε, δε, ότι το κείμενο της ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Τέξας αλλοιώθηκε κατά την μετάφρασή του στα ελληνικά σημειώνοντας ότι «στο ένα κείμενο αναφέρει ότι δεν επιθυμούμε την εθελοντική έξοδο από το ευρώ και στο άλλο απλά την έξοδο. Σαν να παρενέβη ο κ. Λαφαζάνης… Έχει άλλη ομιλία για το εξωτερικό και άλλη για τους ιθαγενείς ο κ. Τσίπρας;».

Εξήγησε ότι η έφοδος των ΜΑΤ έγινε «δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα. Αν δεν μπαίναμε στο κτήριο δεν θα μπορούσαμε να καλύψουμε την Προεδρεία που είναι διεθνής υποχρέωση».

Κλείσιμο
Τέλος απευθυνόμενος προς την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «να προσέχεις τι εύχεσαι λέει η κινέζικη παροιμία. Ο λαός έχει υποστεί θυσίες. Η πατρίδα προχωρά και έχει προοπτική. Αν πάρετε εσείς την κυβέρνηση έχετε τον κίνδυνο να σκάσει η χώρα στα χέρια σας και δεν το εύχομαι ούτε για την χώρα ούτε για εσάς».

Απάντηση έδωσε ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφέροντας «Δεν έχετε συναίσθηση των εγκλημάτων που διαπράξατε και διαχειρίζεστε και είναι το χειρότερο. Είστε ο υπουργός του μαύρου και τώρα γίνατε ο υπουργός των ΜΑΤ και των αστυνομικών παρεμβάσεων και των εισαγγελιών. Να χαίρεστε την ιδιότητά σας. Διεκπεραιώνετε μια από τις πιο βρώμικες επιχειρήσεις… Είστε παράνομη κυβέρνηση που κάνετε παράνομες πράξεις αντισυνταγματικές. Οι κυβερνήσεις καθεστώτα που βγάζουν νομοθετικά διατάγματα αλλά δεν τα περνούν από την Βουλή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης