Νικολόπουλος: «Πολιτική η δίωξη του Ηλιόπουλου - Συγκινήθηκα όταν μίλησε για την κόρη του»

Νικολόπουλος: «Πολιτική η δίωξη του Ηλιόπουλου - Συγκινήθηκα όταν μίλησε για την κόρη του»

Εξηγήσεις για το «λευκό» και το «άκυρο» στην ψηφοφορία της άρσης ασυλίας βουλευτών της Χ.Α.

Νικολόπουλος: «Πολιτική η δίωξη του Ηλιόπουλου - Συγκινήθηκα όταν μίλησε για την κόρη του»
Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Δ. Κυριαζίδη και του ανεξάρτητου βουλευτή Ν. Νικολόπουλου στη Βουλή, οι οποίοι τάχθησαν στο πλευρό των βουλευτών της Χρυσής Αυγής,  Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στη Βουλή για την άρση της ασυλίας τους.

Ο Ν. Νικολόπουλος, που ψήφισε άκυρο για την άρση ασυλίας των Π. Ηλιόπουλου, Γ. Γερμενή και Στ. Μπούκουρα, είπε ότι ακούγοντας τον Π. Ηλιόπουλο να μιλά για την αγέννητη κόρη του «έφερε μπροστά στα μάτια του τα 4 πιτσιρίκια του». «Από τις εξηγήσεις που έδωσε ο Π. Ηλιόπουλος πείστηκα ότι υπήρχε πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την δίωξη», πρόσθεσε.

Διευκρινίζεται ότι το ψηφοδέλτιο του Ν. Νικολόπουλου ακυρώθηκε καθώς έγραψε «όχι» για την παραπομπή του Π. Ηλιόπουλου, ενώ το ψηφοδέλτιο και η ψήφος σε αυτό ήταν ενιαία και για τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο Δ. Κυριαζίδης, που ψήφισε λευκό στην παραπομπή του Χρυσοβ. Αλεξόπουλου για παράνομο ραδιοσταθμό, ανέφερε ότι «δεν επρόκειτο για ένα αδίκημα που θα μπορούσε να διωχτεί ποινικά» ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε άδεια για ραδιοσταθμό.

«Αλίμονο αν η Δημοκρατία εκδικείται», σημείωσε και κατέληξε ότι «δεν υπάρχει προσωπικό με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής».
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης