Πάγκαλος: «Είστε σταλινικοί στον ΣΥΡΙΖΑ»

Πάγκαλος: «Είστε σταλινικοί στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Άναψαν» τα αίματα στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου όταν παρενέβη ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πάγκαλος: «Είστε σταλινικοί στον ΣΥΡΙΖΑ»
Με αφορμή τη συζήτηση για την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, παρενέβη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ, θυμίζοντας την επίθεση με γιαούρτια που είχε δεχθεί ο ίδιος στα Καλύβια, κατηγορώντας μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο πρώην υπουργός κατονόμασε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και δήμαρχο Κερατέας κ. Ιατρού και διαπληκτίστηκε έντονα με τον Γιάννη Μπαλάφα του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε «αμετανόητο».

«Το πρώτο επεισόδιο πολιτικής βίας σημειώθηκε με τον τραυματισμό του Κωστή Χατζηδάκη, το δεύτερο, πολύ ελαφρύτερο, όταν ομάδα οπαδών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο δήμαρχος Σαρωνίδας Πέτρος Φιλίππου που χειροκροτούσε και ενθάρρυνε τους τραμπούκους επιτέθηκαν εναντίον μου σε κατάστημα στο οποίο παρέθετα γεύμα σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Μας ανάγκασαν να φύγουμε, κι όχι μόνο δεν έγινε δήλωση αποδοκιμασίας , αλλά ο συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο κ. Παπάς δήλωσε ότι ‘έφαγε ένα γιαούρτι ο Πάγκαλος σιγά το πολύ να μην κατέβει στις εκλογές γιατί δεν τον θέλει ο λαός’», είπε ο κ. Πάγκαλος.

Κλείσιμο
«Είστε σταλινικοί στον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε προς τον κ. Μπαλάφα: «Αλίμονο αν αναλάβετε εσείς τις τύχες του ελληνικού λαού».

Ο κ. Μπαλάφας καταδίκασε την επίθεση στον κ. Πάγκαλο, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο δήμαρχος Κερατέας, κ. Ιατρού, ο οποίος αποκάλεσε «σεσημασμένο ψεύτη» τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης