Προϋπολογισμός 2024: Το «πηγαδάκι» Μητσοτάκη με δημοσιογράφους, το δέντρο και ο κέρασμα Χατζηδάκη «αντί για πατσά»

Προϋπολογισμός 2024: Το «πηγαδάκι» Μητσοτάκη με δημοσιογράφους, το δέντρο και ο κέρασμα Χατζηδάκη «αντί για πατσά»

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τις επόμενες μέρες να έρθει ξανά στη Βουλή

mitsotakis
Χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις ολοκληρώθηκε η διαδικασία ψήφισης του προϋπολογισμού και αμέσως μετά βουλευτές και δημοσιογράφοι αντάλλαξαν ευχές για «καλές γιορτές». Εξερχόμενος της αίθουσας της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μια σύντομη συνομιλία με δημοσιογράφους, λέγοντας ότι σήμερα…στάθηκε επί μια ώρα, ενώ πριν από δύο μέρες κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δεδομένο.

Ο πρωθυπουργός αντιμετώπιζε οξύ πρόβλημα με τη μέση του όλες τις προηγούμενες μέρες, το οποίο επιτάθηκε τις μέρες που έμεινε στις Βρυξέλλες για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Βουλευτές που συνομίλησαν μαζί του, πάντως, έλεγαν στο protothema.gr ότι σε πηγαδάκι που στήθηκε, όταν ρωτήθηκε πώς είναι, απάντησε ότι τον…ζεσταίνει η αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση.

Ο πρωθυπουργός, πάντως, απέφυγε τους δημοσιογραφικούς υπαινιγμούς για «θερμές μέρες» με φόντο το μπρα ντε φερ της κυβέρνησης με τον Αντώνη Σαμαρά. Άφησε, πάντως, ανοιχτό τις επόμενες μέρες να έρθει ξανά στη Βουλή, κάτι εύλογο, ιδίως αν για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που περιέχει την επίμαχη τροπολογία ζητηθεί ονομαστική ψηφοφορία.

Κατά τα άλλα, ο κ. Μητσοτάκης παρατήρησε ότι φέτος στη Βουλή είχε αρκετή ζέστη. Χωρίς περαιτέρω σχόλια, ο πρωθυπουργός αποχώρησε προς το γραφείο του, αν και έβγαλε φωτογραφίες με τον γιο του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Σπανάκη, ενώ στη συνέχεια είπε ότι απόψε…θα στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του.
mitsotakis-with-kid
O πρωθυπουργός με τον γιό του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Σπανάκη
Κλείσιμο


Σημειωτέον, σε μια πιο σύγχρονη παραλλαγή της παλιάς κοινοβουλευτικής παράδοσης να έπεται «κέρασμα» του υπουργού Οικονομικών στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες με πατσά, ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης κάνει τραπέζι απόψε στο εστιατόριο «Τηλέμαχος» επί της Πανεπιστημίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόσο κερδίζουν οι γιατροί με την αύξηση 20% στις υπερωρίες - Παραδείγματα

Συνελήφθησαν δύο λιμενικοί για διακίνηση ναρκωτικών - Συνεργάστηκαν με έγκλειστους

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ανακαλύψαμε το μεγαλύτερο τούνελ της Χαμάς κάτω από τη Γάζα» λέει ο στρατός - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης