Από τον Πανιώνιο στην πολιτική: Τα συγχαρητήρια Κικίλια στον Γιαννούλια για το Ιλινόις

Από τον Πανιώνιο στην πολιτική: Τα συγχαρητήρια Κικίλια στον Γιαννούλια για το Ιλινόις

Ο υπουργός Τουρισμού συνεχάρη τον φίλο του Αλέξη ο οποίος στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ εξελέγη με τους Δημοκρατικούς στο αξίωμα του υπουργού Εξωτερικών της Πολιτείας του Ιλινόις

kikilias_giannoulias
Οι δεσμοί που αναπτύσσουν μεταξύ τους οι αθλητές είναι ισχυροί και διαρκούν για πάντα. Πόσο μάλλον στην περίπτωση του Βασίλη Κικίλια και του Αλέξη Γιαννούλια, οι οποίοι εδώ και χρόνια διαγράφουν κοινή πορεία.

Πρώην μπασκετμπολίστες και συμπαίκτες στον Πανιώνιο, οι δύο άνδρες έχουν μεταφέρει τον αγώνα τους από το παρκέ στον πολιτικό στίβο.

Κικίλιας και Γιαννούλιας έχουν εκφράσει πολλές φορές δημοσίως τη βαθιά φιλία που τους ενώνει. Χθες, ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού έσπευσε να συγχαρεί τον φίλο του Αλέξη ο οποίος στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ κατάφερε άνετα να εκλεγεί με τους Δημοκρατικούς στο αξίωμα του υπουργού Εξωτερικών της Πολιτείας του Ιλινόις.


Σε αναρτήσεις που έκανε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ο Β. Κικίλιας δήλωσε ενθουσιασμένος για το πολιτικό come back του “αδελφού και συμπαίκτη” του, αναφέρθηκε στην πολύτιμη συμβολή του Γιαννούλια στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις όταν ήταν στενός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα ενώ πόσταρε και μια φωτογραφία τους από την εποχή που έπαιζαν μαζί στον Πανιώνιο καθώς και δημοσίευμα του αμερικανικού τύπου με τίτλο “εύκολη νίκη για τον Γιαννούλια”. “Σήμερα όλοι οι Έλληνες είναι στην #ΤeamAlexi” έγραψε χαρακτηριστικά ο Β. Κικίλιας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκίνησε η δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια - «Μακάρι ο νεκρός να ήμουν εγώ» είπε ο κατηγορούμενος

Ισόβια στον 22χρονο που δολοφόνησε τον 20χρονο στις Σέρρες - «Πάνω στα νεύρα μου ανέβασα το μαχαίρι στο Instagram»


Πέθανε ο σεισμολόγος Βασίλης Παπαζάχος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης