LIVE

Κορωνοϊός

Σκάνδαλο Folli Follie: Στην αντεπίθεση με μηνύσεις κατά του Νικολάου Σάκκου τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

folli_arthroo

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σήμερα Φλαμπουράρης, Χαρίτσης και Αραχωβίτης

Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα προσήλθαν σήμερα ο Αλέξανδρος Φλαμπουράρης, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Σταύρος Αραχωβίτης και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του στελέχους της Folli Follie και κατά παντός υπευθύνου Νικολάου Σάκκου για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο του Αρείου Πάγου ο κ. Φλαμπουράρης δήλωσε: «Καταθέσαμε μια μήνυση για να λάμψει η αλήθεια. Να αποδειχθεί ότι η προσπάθεια η οποία γίνεται κατασυκοφάντησης και των προσώπων μας και για να θίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ , μιας προσπάθειας η οποία κατά την εκτίμηση μου γίνεται και νομίζω και όλου του κόσμου, σε συνεργασία της κυβέρνησης ΝΔ με κύκλους είτε σκοτεινούς, είτε φανερούς στον στόχο που έχουν βάλει. Δηλαδή να πιέσουν και να συκοφαντησουν το ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του επί 4.5 χρόνια. Η γνώμη μου και η εκτίμησή μου είναι ότι αυτό και από εδώ θα απορριφθεί και θα πέσει στο κενό η προσπάθεια που κάνουν αυτοί οι σκοτεινοί κύκλοι. Θέλανε να βρούνε 3-4 άτομα. Εμείς είμαστε οι πιο επώνυμοι και τότε με ισχυρή θέση στο Μαξίμου. Δεν με προσέγγισε κανείς από τη filli follie , όσοι έρχονταν στο Μαξίμου καταγράφοντα».

Από την πλευρά του ο κ. Χαριτσης δήλωσε: «Όπως είχα προαναγγείλει κατέθεσα σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά κατά του προσώπου που φέρεται να εμπλέκει το πρόσωπό μου σε μια υπόθεση κατά την οποία ουδέποτε είχα την παραμικρή σχέση. Είναι πάγια αρχή μου να απαντώ σε πολιτικές κατηγορίες με πολιτικό τρόπο. Όταν όμως θίγεται τιμή και η υπόληψή μου είναι υποχρέωση και δικαίωμά μου, όπως κάθε πολιτη να χρησιμοποιεί όλα τα νόμιμα μέσα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Με αυτή την έννοια όποιος από εδώ και πέρα υιοθετεί τέτοιες χυδαίες συκοφαντίες θα αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου».

Τέλος, ο κ. Αραχωβιτης δήλωσε: «Είμαστε εδώ στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου να καταθέσουμε τη μήνυση όπως είπαμε από την αρχή γιατι η συκοφαντία και η εμπλοκή του ονόματός μου δε θα μείνει αναπάντητη. Σε όλη αυτή την ιστορία όπως έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή δεν έχω καμία εμπλοκή ούτε εκ της θεσμικής μου θέσεως ούτε της ιδιότητας μου οπότε όλες οι συκοφαντίες θα απαντηθούν. Παρκαλώ και προκαλώ να μην αναπαράγονται ανυπόστατες φήμες οι οποίες ήδη ερευνώνται από τη δικαιοσύνη. Αυτά είναι φανταστικές, πληροφόρηση που δεν ξέρω από πού προκύπτει από τον εναγόμενο. Θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για αυτά που λέει».

Μπαλαούρας: «Οι συκοφάντες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου»

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνομαι στόχος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας για να πληγεί τόσο η ακεραιότητα μου, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Όπως και την προηγούμενη φορά που δικαιώθηκα και οι συκοφάντες αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη, έτσι και τώρα θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τον πολιτικό μου χώρο.

Για αυτό το λόγο και υπέβαλα σήμερα μηνυτήρια αναφορά για τις ψευδείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές αναφορές στο πρόσωπο μου. Η αλήθεια θα λάμψει στη Δικαιοσύνη και οι συκοφάντες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου».

Τι επικαλούνται στην μηνυτήρια αναφορά

Στη μηνυτήρια αναφορά, αφού παρατίθενται αποσπάσματα από την ενδιάμεση έκθεση έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου της Folli Follie, επισημαίνεται ότι με τον επίμαχο στέλεχος της εταιρείας «ουδεμία ανάμειξη, θεσμική ή άλλη, δεν είχα στις υποθέσεις της «FolliFollie», αλλά και ουδέποτε συνάντησας ή επικοινώνησαν οι ίδιοι οι ή έστω μέσω συνεργάτη τους με τον μηνυόμενο. Ακόμη, τόνισαν ότι πρόκεται για άθλιες συκοφαντίες.

Ειδικότερα, στη μήνυση αναφέρεται:

«Από δημοσιεύματα που προηγήθηκαν αλλά και έπονται της δημοσιοποίησης της παραπάνω έκθεσης, προκύπτει ότι το αναφερόμενο σ’αυτήν με τα αρχικά [Α.Φ.] πρόσωπο είμαι εγώ, ο οποίος στο επίμαχο emailτης 11.05.2028 (DOC000000669) αναφέρομαι ονομαστικά «Φλαμπουράρης» Θα πρέπει, επίσης,να σημειωθεί, η επισήμανση των ελεγκτών (σελ.182):

«Επισημαίνεται ότι οι επικοινωνίες παρατίθενται για λόγους πληρότητας της επεξεργασίας των στοιχείων που μας δόθηκαν, αλλά δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιώσουμε την ακρίβειά τους ούτε εάν τα όσα γεγονότα περιγράφονται πραγματικά έλαβαν χώρα ή αν ήταν ενέργειες που συζητήθηκαν και ο αποστολέας των επικοινωνιών αναφέρει ως πραγματοποιηθέντα...».

Η ελεγκτική εταιρεία αμφιβάλλει, συνεπώς, για την ακρίβεια των γραφομένων και την αξιοπιστία του γράφοντος. Εγώ, όμως, ο οποίος είμαι εντελώς ανέπαφος με την όλη υπόθεση, δικαιούμαι να ζητώ την καταδίκη του άθλιου συκοφάντη μου. Επειδή ουδεμία ανάμειξη, θεσμική ή άλλη, δεν είχα στις υποθέσεις της «FolliFollie» ούτε χειρίστηκα στα πλαίσια των υπουργικών μου αρμοδιοτήτων οποιαδήποτε πτυχή των υποθέσεων αυτών, των ελέγχων και των εν γένει θεμάτων του εν λόγω ομίλουΕπειδήουδέποτε συνάντησα ή επικοινώνησα με οιονδήποτε από τους ιδιοκτήτες ή τα στελέχη της«FFGROUP», δεν έχω δε καταγράψει στη μνήμη μου ούτε καν κάποια συμπτωματική κοινωνική συνεύρεση μαζί τους

Επειδή ουδέποτε συνάντησα ή επικοινώνησα ο ίδιος ή έστω μέσω συνεργάτη μου τον μηνυόμενο. Επειδή ο μηνυόμενος ΓΝΩΡΙΖΕΙ την παντελή έλλειψη συμμετοχής μου στις υποθέσεις των εργοδοτών του καθώς και την απουσία παραμικρής επαφής τόσο με τον ίδιο όσο και με τους εργοδότες του, αυτονοήτως

η αναφορά του ονόματός μου στους φερόμενους «ισχυρούς συμμάχους» του ομίλου «FF», προκειμένου να επηρεαστεί ο έλεγχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αλλά και να ευνοηθεί με την νομοθετική ρύθμιση των Κέντρων Αφορολογήτων Ειδών(τροπολογία που ψηφίστηκε διακομματικά και που επαναψηφίστηκε αυτούσια πρόσφατα από την παρούσα κυβέρνηση Ν.Δ.) , είναι ποινικά κολάσιμη, ως απολύτως ψευδής, άκρως συκοφαντική, δυσφημιστική, άθλια και χυδαία. Επειδή ο μηνυόμενος συνειδητά και εν γνώσει του ψεύδους τουμε εντάσσει απροκάλυπτα στην κατηγορία των συναλλασσόμενων διεφθαρμένων πολιτικών, πρακτική που συνιστά ευθεία προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της αξιοπρέπειάς μου και προφανώς της πολιτικής μου πορείας. Και ενώ οι άθλιες συκοφαντίες αυτές φαίνεται να είχαν αρχικό αποδέκτη τα αφεντικά του μηνυομένου, προς εντυπωσιασμό του και προφανώς για τον προσπορισμό ιδίου υλικού ή άλλου οφέλους, το θράσος που ο μηνυόμενος επιδεικνύει δεν αφήνει αμφιβολίες για παράλληλες δυσφημιστικές αναφορές στο πρόσωπό μου. Βεβαίως, ανεξαρτήτως των προθέσεων, οι χυδαίες αυτές αιτιάσεις εκ του αποτελέσματος διαχύθηκαν στο Πανελλήνιο και δεν αποκλείεται να με οδηγήσουν σε σοβαρότατες κοινοβουλευτικές και δικαστικές περιπέτειες. Επειδή τα παραπάνω καθολικού ψεύδους και υπερβάλλουσας κακοήθειαςκαι θράσουςγραφόμενα εξαντλούν καταφανώς τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης αλλά και της εξύβρισης .Επειδή ο μηνυόμενος από τις 21 Δεκεμβρίου 2020 παρακολουθεί τα άθλια ψεύδη του να αναπαράγονται στη δημόσια σφαίρα ως «σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων» , σε ουδεμία πράξη προέβη για την αποκατάσταση της αλήθειας, γεγονός που καθιστά την εγκληματική του συμπεριφορά παρούσα σήμερα αλλά και εξακολουθητική».

Ειδήσεις σήμερα:

Κατέληξε 28χρονος με κορωνοϊό και χωρίς υποκείμενα νοσήματα στην Πάτρα

Στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ -Έδωσε εντολές για συνεχή επαγρύπνηση

Φωτογραφίες: Αυτό είναι το νέο απόκτημα του Μίδα-Πούτιν
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (22)

ΝΙΚΟΣ

Τελικά το "μαγαζί" είχε καταντήσει βιομηχανία σκανδάλων, μίζας και ρεμούλας. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Παππάς με Καλογρίτσα και καναλάρχες , για συριζοκάναλο με βοσκοτόπια και Αραβες που έδιναν 3 εκατομμύρια για να καταλήξουν τελικά στην έκδοση του "Ντοκουμέντο". Παππάς. (πάλι ), με Πετσίτη, Κοντομηνά, Λαυρεντιάδη , κλπ κλπ κλπ. Κοτζιάς με Καμμένο σε υπουργικό συμβούλιο και κατηγορίες για κάτι 50 εκατομμύρια μίζα. Η υπόθεση αρπαγής του ΔΟΛ και του Πήγασου πάλι με Παππά , Φλαμπουράρη. Το κλείσιμο του ΜΕΓΑ και την Αττικα μπάνκ. Τον Πύργου Πατρών με Καλογρίτσα και τον κουμπάρο του τον Σπίρτζη. Το τεράστιο φιάσκο με την Novartis που τους γύρισε μπούμερανγκ. Και τώρα την follie-follie. Το ηθικό πλεονέκτημα έπεσε στον λάκκο με τα σκατά και πήρε μυρωδιά.

Πάνος

Φωνάζει ο νοικοκύρης, φωνάζει όμως και ο κλέφτης. Όσο για την γίδα, αυτή βελάζει στους ώμους του κλέφτη, αυτός όμως επιτηδευμένα, σκεπάζει τις κραυγές της με τις δικές του φωνές.

ΣΥΡΙΖΟΝΔΠΑΣΟΚΠΡΟΒΑΤΟΣ

όλοι έτσι κάνουνε. μόλις ανακαλύψουνε κάποιο σκάνδαλο περνάνε στην αντεπίθεση με μηνύσεις για συκοφαντία και φυσικά όλες οι υποθέσεις μπαίνουνε στο αρχείο. άσε που όλοι έχουνε την βουλευτική ασυλία που όταν είναι να ψηφιστεί στην βουλή, οι αντίπαλοι που θα ψηφίζανε δήθεν για άρση ασυλίας απουσιάζουν........

Φρουρα Φρουρα

Που ειναι ο φρουρες ;;

Τώρα βλέπει ο λαός ...

τι πρέπει να κάνει ο πολιτικός ο οποίος κατηγορείτε για διαφθορά. Με την μόνη διαφορά οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε αυτή την επιλογή στους αντιπάλους του. Τους κατηγόρησε με ψεύτικα στοιχεία , και μεταγενέστερες καταθέσεις απο κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες. Εδώ θα πρέπει να εξηγήσουν πώς σε πραγματικό χρόνο γράφησαν email που τους εμπλέκουν και μάλιστα ο ένας απο τους τέσσερεις που αναφέρονται το παραδέχτηκε. Θα πρέπει να ανοιχτούν τα email τους , τα κινητά τους και εάν βρεθεί κάτι στο σκαμνί αλλιώς αθώοι. Ετσι γίνονται τα πράγματα σε σοβαρά κράτη.

Το ψεκαστιρι:

Εμείς οι αριστεροί πιστεύουμε μόνο ανώνυμους κουκουλοφόρους...

M.

Τα μηνυματα γραφτηκαν το 18, οταν ολοι αυτοι επλεαν στα συννεφα της παντοδυναμιας τους,μη εχοντας συναισθηση του κινδυνου με δεδομενο οτι οι ψηφοφοροι τους τους συγχωρουν τα παντα, ακομη και φωτογραφημενοι με τα λεφτα στα χερια για τους υποστηρικτες τους δεν τρεχει τιποτε, τα παιδια μας ας κανουν οτι θελουν, ολοι οι αλλοι ετσι και πιαστουν με μισο ευρω να πανε ισοβια, δικιο ομως ειναι μονο το δικο μας, οσο για τον εξαφανισμενο Μπαλαουρα, δεν τα εβαλε στην τσεπη, απλα πηγαν δωρεα για να φανει ποσο πολυ νοιαζεται για την εκλογικη του περιφερεια, αν δεν κανω λαθος αυτο συνιστα παρανομη χρηματοδοτηση προεκλογικου αγωνα τουλαχιστον. Συνοψη, οσο υπαρχουν ζωα τα ταιζουν με σανο.

Μ.Πασοκ

Ποια είναι η διαφορά ενός μάρτυρα επωνύμου που αποτελεί μειλ κατά κάποιων κλεφτών και απατεώνων και ενός κουκουλοφόρους ρουφιανου της πρώτης φοράς .......αριστεράς?Ότι στην πρώτη περίπτωση γράφει (, καταγγέλλει) κάποιος με ονοματεπώνυμο και διευθυνση και οι κατσγγελομενοι έχουν στοιχεία να τον μηνυσουν.Στην δεύτερη περίπτωση που κατά κόρον χρησιμοποιούσαν οι ΝΑΖΊ στη. Κατεχόμενη ελλαδα κατά των Εαμιτων και Ελασιτων πατεράδων μας οι καταγγελομενοι δεν έχουν τρόπο άμυνας.Διασυρατε κλέφτες τόσο την αριστερά στην. Γενική της έννοια που ούτε οι σκαλουμπακες της άκρας Δεξιάς στα ξερονήσια που μαρτύρησαν οι πατεράδες μας θα κατάφερναν.

Last

Πιστεύω ότι θα τη ,, γλείψετε την πιπεριά ,, σύντροφοι και θα είναι και καυτερή . Μακάρι να είστε καθαροί , αλλά η διαίσθησή μου λέει όχι . Δεν ξέρω αν ήταν στην κυβέρνηση οι σημερινοί , αν τα έκαναν τα ίδια ή διαφορετικά , αλλά σημασία έχει ότι είσασταν εσείς και η έξωθεν μαρτυρία για σας κάθε άλλο παρά καλή είναι . Καλά Χριστούγεννα και ευτυχές το νέον έτος , με ξεκαθάρισμα υποθέσεων , για να μάθουμε την αλήθεια που υποπτευόμαστε .

εάν δοθούν κίνητρα και αμνηστία

στους μάρτυρες και σε ολους όσους εξεβίασε το "μαγαζί" των Αλέξη - Παππά, τότε θα ανοίξυν πολλά στόματα και θα μάθουμε πολλά για το πως διοικούσαν την Χώρα ώστε να ελέγξουν την κάθε μορφής εξουσία (δικαστική, φορολογική, ΜΜΕ, συνδικαλιστές κ.α.) ώστε να γίνουν καθεστώς καθώς και τα πόσα κλέψανε για τους εαυτούς τους καθώς και για τα υπέρογκα έξοδα του κόμματος.

Αυτοί που είχαν στήσει παραδικαστικό

σύστημα ελέγχου της δικαιοσύνης απειλούν και θέλλουν να τρομακρατήσουν τους μάρτυρες κατηγορίας κατά όλων των απατεωνιών και κλεψιών που έκαναν κατα την διάρκεια διακυβέρνησης τους. Εμείς οι πραγματικοί Αριστεροί, ντρεπόμαστε για την κατάντια του Συριζα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης