Βορίδης: Η μομφή του Τσίπρα δεν είναι κατά του Σταϊκούρα αλλά κατά του Τσακαλώτου

Βορίδης: Η μομφή του Τσίπρα δεν είναι κατά του Σταϊκούρα αλλά κατά του Τσακαλώτου

«Είστε μοναδικό παράδειγμα αντιπολίτευσης που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει κορωνοϊό, επιθετικότητα Τουρκίας και πέφτει η αντιπολίτευση δημοσκοπικά», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα

makis_voridis_main_again_vouli
«Είναι η πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά που η πρόταση δυσπιστίας γίνεται για να καλυφθούν τα αδιέξοδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιο προηγούμενο» δήλωσε ο Μάκης Βορίδης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με καυστική διάθεση σχολίασε πως «αντί να υπάρχει κυβερνητική φθορά αυτό που βλέπουμε είναι να ενισχύεται η κυβέρνηση Αντί να έχει εσωκομματικά προβλήματα η κυβέρνηση τα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν προλαβαίνουμε να ακούμε τον Κοντονή τον Πολάκη τη Ζανέτ…».

Με την ίδια διάθεση επιχείρησε να διευρύνει το ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε την πρόταση «για να κόψει τα φτερά του Τσακαλώτου. Το έκανε για να μας φέρει εδώ και τα πεπραγμένα του υπουργού του. Γιατί η πρόταση μομφής που καταθέτετε σήμερα δεν είναι κατά του Σταϊκούρα. Κατά του Τσακαλώτου είναι. Αυτός επέβαλε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Επί των ημερών του καταργήθηκε η προστασία της α' κατοικίας».

«Είστε μοναδικό παράδειγμα αντιπολίτευσης που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει κορωνοϊό, επιθετικότητα Τουρκίας και πέφτει η αντιπολίτευση δημοσκοπικά δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιο προηγούμενο είστε μοναδικό παράδειγμα» είπε κλείνοντας την ομιλία του.

Ειδήσεις σήμερα

Χαρδαλιάς: Έτσι θα γίνονται οι νυχτερινές μετακινήσεις στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές

Κορωνοϊός: Στα 841 τα νέα κρούσματα - Δέκα θάνατοι - Δείτε live την ενημέρωση

ΕΛ.ΑΣ: Νέο ηχητικό μήνυμα για τα νέα μέτρα στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης