Γκάλοπ Μarc στο ΘΕΜΑ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΝΔ: Το 67,3% κρίνει θετικά τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Γκάλοπ Μarc στο ΘΕΜΑ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΝΔ: Το 67,3% κρίνει θετικά τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Θετική άποψη για την πρωθυπουργία Μητσοτάκη έχει και το 43,9%  όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ - Το 60,3% θεωρεί τον Κυριάκο καλύτερο πρωθυπουργό, το 25,7% υπέρ του Τσίπρα

ypourgiko_symvoulio
Με διευρυμένη απήχηση στην κοινή γνώμη, τόσο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και της κυβέρνησης, κλείνει ο πρώτος χρόνος από την εκλογική νίκη της Ν.Δ. και την πολιτική αλλαγή της 7ης Ιουλίου 2019.

Οι πολίτες αξιολογούν ιδιαιτέρως θετικά το κυβερνητικό έργο του τελευταίου δωδεκαμήνου, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός να κερδίζουν κατά κράτος και σε όλους τους τομείς στη σύγκριση με τους προκατόχους τους.

Οι επιδόσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του σε όλους τους δείκτες, όπως αποτυπώνονται σε έρευνα της Marc για το «ΘΕΜΑ», δείχνουν μια χωρίς προηγούμενο πολιτική κυριαρχία της κυβερνητικής παράταξης.

Παρά το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή οικονομική ύφεση, η επιτυχής αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού από τον κρατικό μηχανισμό και οι προσπάθειες που καταβάλλει το κυβερνητικό επιτελείο για τη διαχείριση της επακόλουθης οικονομικής κρίσης πιστώνονται στον πρωθυπουργό και στους συνεργάτες του.

Το 67,3% των ερωτηθέντων κρίνει θετικά τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ θετική άποψη για την πρωθυπουργία του έχει και το 43,9%  όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ! Το 60,3% θεωρεί τον Κυριάκο καλύτερο πρωθυπουργό, το 25,7% υπέρ του Τσίπρα.


Διαβάστε περισσότερα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί

Ειδήσεις σήμερα:

Θεοδωρικάκος: Δεν είμαστε συνέταιροι με τον Καλογρίτσα - Ο Τσίπρας ήξερε τι έκανε ο Παππάς


Μετρό: Ανάσα για τη Δυτική Αθήνα με τρεις νέους σταθμούς

Ανοίγει ξανά αύριο το Ταζ Μαχάλ στην Ινδία μετά από τρεις μήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης