O διεθνής Τύπος αποθεώνει την Αργεντινή!

O διεθνής Τύπος αποθεώνει την Αργεντινή!

Για ραντεβού με την ιστορία και Άγιο Ρομέρο κάνουν λόγο ξένα μέσα ενημέρωσης μετά την επικράτηση στα πέναλτι με 4-2 επί της Ολλανδίας και την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ

O διεθνής Τύπος αποθεώνει την Αργεντινή!
Στον τελικό του Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1990 πέρασε η Αργεντινή, η οποία λύγισε την αντίσταση της Ολλανδίας στα πέναλτι, στον β’ ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Για ραντεβού με την ιστορία και Άγιο Ρομέρο μιλούν στην Αργεντινή, για όνειρο που τελείωσε στην Ολλανδία, για τον αναπληρωματικό της Μονακό στην Γαλλία. Δείτε τι αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ για την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ, κόντρα στη Γερμανία.

Κλείσιμο
Οle
: Είμαστε στον τελικό. Μετά από τη διαδικασία των πέναλτι, ο Ρομέρο έπιασε δύο, η Αργεντινή έβαλε τέσσερα και προκρίθηκε. Μας περιμένει η Γερμανία.


Lanacion: Άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία! Ο Ρομέρο ήταν ο ήρωας στα πέναλτι και η Αργεντινή είναι στον τελικό.



Sport: Tα πέναλτι πήγαν την Αργεντινή στο Μαρακανά. Λίγες ευκαιρίες και η ρώσικη ρουλέτα έκρινε το νικητή. Μετά από 24 χρόνια στον τελικό.


Μarca: Η Αργεντινή έχει έναν τελικό ονείρου. Η αλμπισελέστε έχει τη δική της ευκαιρία μετά από 24 χρόνια και την ήττα της από τη Γερμανία το 1990!


L'equipe: Ήρωας ο Ρομέρο. Η Αργεντινή θα ξανασυναντήσει σε τελικό Μουντιάλ τη Γερμανία. Ο αναπληρωματικός της Μονακό έπιασε δύο πέναλτι.


Guardian: Η Αργεντινή στον τελικό μετά το 4-2 επί της Ολλανδίας στα πέναλτι.


Telegraaf: Πορτοκαλί δράμα. Το όνειρο της Ολλανδίας έσβησε. Το σκάκι είχε διάρκεια 120 λεπτά και το δράμα κορυφώθηκε στα πέναλτι.


Αd: Οι Οράνιε δεν θα είναι στον τελικό μετά από δράμα. Οι ελπίδες διαψεύστηκαν ξανά.


Bild: O Mέσι και η Αργεντινή είναι στον τελικό με τη Γερμανία. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι Αργεντινοί. Νίκησαν 4-2 την Ολλανδία στον τελικό.


Kicker: Η νέα έκδοση τελικών Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Γερμανίας και την Αργεντινή είναι εδώ. Ο Ρομέρο απέκρουσε τα χτυπήματα των Φλααρ και Σνάιντερ.


UEFA: Η Ολλανδία αποκλείστηκε από την Αργεντινή στα πέναλτι


FIFA: Ρομέρο ο ήρωας των πέναλτι με την Αργεντινή να φτάνει στον τελικό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης