Ο ξένος Τύπος για τον αποκλεισμό της Εθνικής: «Ελληνική τραγωδία»

Ο ξένος Τύπος για τον αποκλεισμό της Εθνικής: «Ελληνική τραγωδία»

Πλέκοντας το εγκώμιο του τερματοφύλακα της Κόστα Ρίκα, τα διεθνή ΜΜΕ γράφουν ότι ο Νάβας, ένας και μόνο παίκτης κατάφερε να κρατήσει όρθια την ομάδα του ακόμα και όταν έμεινε με δέκα παίκτες

Ο ξένος Τύπος για τον αποκλεισμό της Εθνικής: «Ελληνική τραγωδία»
Για το «παραμύθι της Κόστα Ρίκα» με σούπερ ήρωα τον Κέιλορ Νάβας και την «τραγωδία» της Ελλάδας που βγήκε νοκ άουτ στα πέναλτι, κάνει λόγο σήμερα ο διεθνής Τύπος στις ηλεκτρονικές σελίδες του σχολιάζοντας τη νίκη της Κόστα Ρίκα επί της Εθνικής Ελλάδας στον χθεσινό αγώνα του Μουντιάλ.

Πλέκοντας το εγκώμιο του τερματοφύλακα της Κόστα Ρίκα, τα διεθνή ΜΜΕ γράφουν ότι ο Νάβας, ένας και μόνο παίκτης κατάφερε να κρατήσει όρθια την ομάδα του ακόμα και όταν έμεινε με δέκα παίκτες.

Για τη γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», οι Κοσταρικανοί έχουν μπροστά τους πολύ δρόμο να διανύσουν αν και κατάφεραν να προκριθούν στα προημιτελικά  με δέκα παίκτες.«Κόστα Ρίκα, η Οδύσσεια συνεχίζεται.Τι κατόρθωμα!Η Κόστα Ρίκα προκρίθηκε στα προημιτελικά αν και έπαιζε με δέκα παίκτες. Για τη γερμανική εφημερίδα «Bild», «η Κόστα Ρίκα πήρε την πρόκριση, σ΄ένα ματς θρίλερ.Το ποδοσφαιρικό παραμύθι συνεχίζεται...».

Για την ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», η χώρα μας έζησε χθες μία τραγωδία.«Ελληνική τραγωδία, η Ελλάδα νοκ άουτ στα πέναλτι,η Κόστα Ρίκα στους προημιτελικούς». 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ιταλική αθλητική εφημερίδα «Corriere dello Sport»: «Η Κόστα Ρίκα στα προημιτελικά, η Ελλάδα έξω στα πέναλτι. Η ομάδα του Πίντο με δέκα παίκτες επικράτησε με συνολικό σκορ 6-4 και παίζει με την Ολλανδία».Για την ισπανική εφημερίδα «El Pais»:«Η Κόστα Ρίκα μάτωσε για να περάσει στη διαδικασία των πέναλτι και να συναντήσει την Ολλανδία στους «8».Η Ελλάδα άξιζε περισσότερα αλλά η ρουλέτα έδειξε Κόστα Ρίκα».
Κλείσιμο

Για το βρετανικό δίκτυο BBC: «Η Κόστα Ρίκα πέρασε στα πέναλτι. Η ομάδα του Χόρχε Λουίς Πίντο προκρίθηκε σε βάρος της Ελλάδας με 5-3, σφράγισε το εισιτήριο για τους «8» και θα παίξει με την Ολλανδία».

Για τη βρετανική «Telegraph»: «Το παραμύθι της Κόστα Ρίκα συνεχίζεται μετά τα πέναλτι». Από την πλευρά του, το αμερικανικό δίκτυο CNN εξαίρει τις επιδόσεις των Κοσταρικανών: «Ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Κόστα Ρίκα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης