FIFA: Με τέσσερις μήνες εκτός γηπέδων «πλήρωσε» τη δαγκωνιά ο Σουάρες!

FIFA: Με τέσσερις μήνες εκτός γηπέδων «πλήρωσε» τη δαγκωνιά ο Σουάρες!

Εννέα αγωνιστικές, η τιμωρία του Ουρουγουανού άσου - Χάνει το υπόλοιπο του Μουντιάλ

FIFA: Με τέσσερις μήνες εκτός γηπέδων «πλήρωσε» τη δαγκωνιά ο Σουάρες!
Εννέα αγωνιστικές (ήτοι, τέσσερις μήνες ημερολογιακά) εκτός γηπέδων θα μείνει ο Λουίς Σουάρες, όπως αποφάσισε η FIFA, εξετάζοντας το βίντεο με τη... δαγκωνιά του Ουρουαγουανού άσου στον Ιταλό αμυντικό Τζόρτζιο Κιελίνι.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία βασίστηκε στην τηλεοπτική εικόνα της αναμέτρησης της Ουρουγουάης με την Ιταλία, καθώς ο διαιτητής του αγώνα δεν είδε την επίμαχη φάση.

Κλείσιμο
Στην πράξη, η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ουρουγουανό στράικερ, σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στον αγώνα της φάσης των «16», κόντρα στην Κολομβία -και, φυσικά, ούτε και στη συνέχεια της διοργάνωσης, εάν η «τσελέστε» προκριθεί.

Η ποινή στον Σουάρες, ωστόσο, θα ισχύσει και για τους αγώνες της Λίβερπουλ, γεγονός που σημαίνει ότι η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα στερηθεί των υπηρεσιών του στην Premier League, μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

Ο Σουάρες, βέβαια, έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση, ωστόσο η ποινή ισχύει άμεσα και έτσι, ανεξαρτήτως της τύχης που θα έχει η έφεσή του -εάν την υποβάλει-, είναι μάλλον αδύνατο να προλάβει την αναμέτρηση της Ουρουγουάης με την Κολομβία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης