Γαλλία: Διέλυσε με 5-2 την Ελβετία

Γαλλία: Διέλυσε με 5-2 την Ελβετία

Εποχές του ένδοξου παρελθόντος της θύμισε η Γαλλία. Οι «τρικολόρ» με μια ισοπεδωτική εμφάνιση διέλυσαν την Ελβετία (5-2) και δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν ακόμη και την κούπα

Γαλλία: Διέλυσε με 5-2 την Ελβετία
Το τελείωσαν πριν καν αρχίσει! Οι Γάλλοι διέλυσαν, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, τους Ελβετούς και χάρη στην επικράτησή τους με σκορ 5-2 βρίσκονται σχεδόν και με… τα δύο πόδια στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Σαρωτικοί οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν στην «Αρένα Φοντέ». Οι «τρικολόρ» προηγήθηκαν «τσακ-μπαμ» 2-0 με δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού, καθώς μετά την κεφαλιά του Ζιρού στο 17’, ο Ματουϊντί πήρε την σκυτάλη. Το χαμένο πέναλτι του Μπενζεμά δεν πτόησε τους Γάλλους, που έκλεισαν το ημίχρονο στο 3-0 με γκολ του Βαλμπουενά στο 40’. 

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι παίκτες του Χίτσφελντ ξεθάρρεψαν αλλά τους βγήκε ξινό. Οι «τρικολόρ» ξαναπάτησαν γκάζι και ο επιθετικός της Ρεάλ πήρε το αίμα του πίσω κάνοντας το 4-0 στο 67’, ενώ ο Σισοκό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 με ωραίο πλασέ στην κίνηση στο 72’. Οι Ελβετοί ξύπνησαν στο φινάλε και κατάφεραν να μειώσουν με τους Τζεμαϊλί (80) και Τσάκα (87’). 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα εδώ 














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης