Με ποιο παιδί φωτογραφήθηκε ο Μέσι;

Με ποιο παιδί φωτογραφήθηκε ο Μέσι;

Φωτογραφία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σε διεθνή μέσα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει την αντίδραση αναγνωστών και φιλάθλων που κάνουν λόγο για απάτη

Με ποιο παιδί φωτογραφήθηκε ο Μέσι;
Μετά το παιχνίδι της Αργεντινής με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στο στόχαστρο οπαδών και μέσων ενημέρωσης, καθώς δεν έδωσε το χέρι του σε ένα από τα παιδιά-συνοδούς των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. 

Όπως φάνηκε στο βίντεο, ο Μέσι προσπέρασε το παιδί αφήνοντάς το με προτεταμένο χέρι και μια απορία-παράπονο στο βλέμμα του, χαιρετώντας κατευθείαν τους διαιτητές.

Κλείσιμο

 
Ο Αργεντινός απολογήθηκε τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδί, καθώς έχει γιο και ανιψιό και ότι απλά δεν το είδε, αλλά δεν έμεινε μόνο σ' αυτό.

Τις τελευταίες ώρες αρκετά διεθνή sites και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζουν την παρακάτω φωτογραφία με τον Μέσι και ένα παιδί που αναφέρεται ότι είναι ο πιτσιρικάς από το παιχνίδι τον οποίο έψαξε και βρήκε ο Μέσι για να τον αποζημιώσει για την ενέργειά του. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το παιδί της φώτο είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερο από το άλλο, κάτι που έχει επισημανθεί από τους αναγνώστες που κάνουν λόγο για «απάτη».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης