Soho farmhouse: Η αγαπημένη φάρμα των Bρετανών celebrities

Μια φάρμα στην Μεγάλη Βρετανία γίνεται τόπος συνάντησης των διασημοτήτων καθώς έχουν την δυνατότητα να ξεχάσουν τα αυστηρά πρωτόκολλα, τα cocktail dress και να ζήσουν σε ξύλινα σπίτια μέσα στην λίμνη, κάνοντας γιόγκα και απολαμβάνοντας Ιαπωνική κουζίνα 

μπεκαμ
Καλώς ήρθατε στο Soho Farmhouse, μια φάρμα φιλοξενίας για upper class πελάτες και μέλη, το οποίο βρίσκεται στην τοποθεσία Cotswolds. Η απόλυτη ευκαιρία χαλάρωσης σ΄έναν μαγικό περιβάλλοντα χώρο 100 στρεμμάτων όπου οι ένοικοι έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν την ημέρα τους απολαμβάνοντας την φυσική ομορφιά από αγριολούλουδα που ξεπροβάλλουν με θράσος μέσα από το πράσινο. Την φυσική μαγεία του τοπίου έρχεται να συμπληρώσει η λίμνη.

Στο Soho house ο χρόνος σταματά και τα κινητά κλείνουν καθώς η τεχνολογία μπαίνει στην άκρη για κάποιες στιγμές ευδαιμονίας. Ενας σεφ είναι πρόθυμος να φτιάξει στους θαμώνες το κλασσικό British breakfast, στην βεράντα ή ακόμη κι αν θέλουν μέσα στην φύση. Οι κουκλίτσικες ξύλινες βιλίτσες προσφέρονται για απομόνωση, privet διαμονές ή ακόμη και αποκοπή από την ένταση και το στρες της πόλης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλογισμό, γιόγκα , ποδήλατο μέσα στην φύση και φυσικά επισκέψεις στο spa. Οι πιο εξελιγμένες θεραπείες προσφέρονται και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Οι celebrities απολαμβάνουν το 4 hands μασάζ ή ανακτούν τις δυνάμεις τους μέσα στο τζακούζι. Το γεγονός ότι η χαλαρότητα της φύσης συνδυάζεται με το υψηλών απαιτήσεων σέρβις , καθιστά τον χώρο απόλυτη μόδα. Η λίστα με τους θαμώνες περιλαμβάνει ονόματα διασημοτήτων όπως είναι ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος διαθέτει και σπίτι στην περιοχή, ο πρίγκιπας Χάρι με την σύζυγό του Μέγκαν, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η ιέρεια της μόδας Κάρα Ντελεβίν, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

topio1


Η αντιδραστική πριγκίπισσα Μέγκαν πραγματοποίησε εκεί την μπάτσελορ εξόρμησή της με φίλες της, γιορτάζοντας τις τελευταίες ημέρες της ελευθερίας της πριν τον γάμο. Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που διέμεινε στον χώρο. Οι Μπέκαμ περνούν στο Soho farmhouse στιγμές απομόνωσης αλλά και χλιδής με μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Η Βικτόρια άλλωστε είναι γνωστή για τις απαιτήσεις της. Μπορεί για παράδειγμα να ζητήσει ένα κοκτέιλ πριν μπει για μασάζ ή ένα βιολογικό αβοκάντο αμέσως μετά την γυμναστική. O χώρος προσφέρεται για όσους celebrities έχουν εμμονή με την εικόνα τους , ακόμη και εν καιρώ διακοπών.

τοπιο-3
Κλείσιμο


Μια εξειδικευμένη ομάδα από hair stylists δύναται να προβούν σε ιδιαίτερα απαιτητικές κουπ για τις κυρίες, σε κουρέματα και τριμαρίσματα για τους άνδρες. Λέγεται ότι σε τέτοιου είδους περιποιήσεις ο σύζυγος του Ελτον Τζον, Ντέβιντ Φέρνις, αφήνει το πιο γενναιόδωρο tip. Eκεί της αρέσει να περνάει κάποια ανέμελα Σαββατοκύριακα της άνοιξης η εγγονή της Ελισάβετ πριγκίπισσα Ευγενία, η κόρη της Τζέρι Χολ και του Mικ Τζάγκερ, Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ καθώς και το super model Rosie Huntington-Whiteley.

Ειδήσεις σήμερα:

Παρατείνεται έως τις 10 Μαΐου η άδεια ειδικού σκοπού

Συναγερμός μετά τους τρεις νεκρούς και τα 28 κρούσματα σε «Ταξιάρχαι» και «Κασταλία»

Ευαίσθητη η καμπύλη του κορωνοϊού: Τι δείχνουν Κρανίδι και οι δύο κλινικές σε Περιστέρι-Ελληνικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης