Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Έξαλλοι με τέσσερα βρετανικά ταμπλόιντ

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Έξαλλοι με τέσσερα βρετανικά ταμπλόιντ

Ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι σταματούν κάθε συνεργασία με Sun, Daily Mail, Mirror και Express και θα μιλάνε μόνο μέσω δικηγόρων

harry-meghan-markle
Οξεία επίθεση σε τέσσερα βρετανικά ταμπλόιντ -Sun, Daily Mail, Mirror και Express- εξαπέλυσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ανακοινώνοντας, παράλληλα, ότι σταματούν κάθε συνεργασία μαζί τους.

Με επιστολή που έστειλαν στους εκδότες των τεσσάρων εφημερίδων ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι στο εξής δεν θα απαντούν σε κανένα ερώτημα δημοσιογράφων των εν λόγω εφημερίδων. Αντίθετα, όπως επισημαίνουν, θα έχουν μια στάση «μηδενικής εμπλοκής» εκτός από τις περιπτώσεις που αυτό θα πρέπει να γίνεται μέσω δικηγόρων.

Χάρι και Μέγκαν στις επιστολές τους τονίζουν ότι «αρνούμαστε να προσφέρουμε τους εαυτούς μας ως νόμισμα για μια οικονομία των clickbait και της διαστρέβλωσης» κατηγορώντας τα τέσσερα βρετανικά ταμπλόιντ για ειδήσεις που είναι «διαστρεβλωμένες, ψεύτικες και αδιάκριτες πέραν κάθε λογικής».

Η επιστολή εστάλη την ώρα που η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται για τη δικαστική μάχη την Παρασκευή με την Mail on Sunday μετά τη δημοσίευση από την εφημερίδα επιστολής που είχε στείλει η ηθοποιός στον πατέρα της.

«Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι ένα τμήμα των media για πολλά χρόνια έχει επιλέξει να ξεχωρίσει τον εαυτό του από την ανάληψη ευθυνών για ό,τι λένε ή τυπώνουν - ακόμα και όταν γνωρίζουν ότι είναι διαστρεβλωμένο, ψεύτικο ή αδιάκριτο. Όταν η δύναμη συνδυάζεται με την απουσία ευθύνης, τίθεται σε κίνδυνο η η εμπιστοσύνη στην απαραίτητη αυτή βιομηχανία» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους ο Χάρι και η Μέγκαν.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν δει τις ζωές ανθρώπων που γνωρίζουν να διαλύονται χωρίς λόγο εκτός από τα έσοδα που φέρνουν τέτοια αισχρά δημοσιεύματα» συμπληρώνεται στην επιστολή.

«Δεν το κάνουμε για να αποφύγουμε την κριτική. Τα ΜΜΕ έχουν κάθε δικαιώμα να κάνουν ρεπορτάζ και να έχουν άποψη για τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, καλή ή κακή. Αλλά αυτό δεν πρέπει να βασίζεται σε ψεύδη» αναφέρει ακόμα η επιστολή.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτός είναι ο μακελάρης του Καναδά που σκότωσε 16 ανθρώπους

Τρελές μπίζνες της ιταλικής μαφίας στην εποχή της πανδημίας

Τρία χρόνια από τη συντριβή ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο - Συγκλονίζει η αρχιλοχίας που επέζησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης