Ναόμι Κάμπελ: Έγινε και παρουσιάστρια chat show λόγω καραντίνας

Ναόμι Κάμπελ: Έγινε και παρουσιάστρια chat show λόγω καραντίνας

Η «γαζέλα της πασαρέλας» που θα κλείσει τα 50 στις 22 Μαΐου, παρουσιάζει τη νέα της διαδικτυακή εκπομπή «No Filter with Naomi»

naomi_campbell_anna_wintour
Οι μέρες της καραντίνας βοήθησαν φαίνεται τη Ναόμι Κάμπελ να ανακαλύψει μια νέα πλευρά του εαυτού της, αναλαμβάνοντας χρέη παρουσιάστριας στο νέο της διαδικτυακό talk show «No Filter with Naomi».

To 49χρονο τοπ μόντελ κάνει chat ζωντανά στο YouTube κάθε ημέρα, με ορισμένους από τους διάσημους φίλους της, όπως τη «σιδηρά κυρία» της Vogue Άννα Γουίντουρ, τα μοντέλα Σίντι Κρόφορντ, Κάρλι Κλος, Κρίστι Τέρλινγκτον, την Σάρον Στόουν, την Πάρις Χίλτον, τον σχεδιαστή Μάρκ Τζέικομπς και άλλους.

«Θέλω οι άνθρωποι να μπορούν να δουν ότι είμαστε προσιτοί, να μάθουν λίγα περισσότερα πράγματα για εμάς» δήλωσε η Ναόμι Κάμπελ στο Reuters.

«Σε κανονικές εποχές» εξήγησε η ίδια, «κάνουμε αυτά τα τοκ σόου για πέντε ή επτά λεπτά, όταν θέλουμε να προμοτάρουμε κάτι». Οι συζητήσεις της, που έγιναν όλες διαδικτυακά, είναι διάρκειας 30 λεπτών, επομένως μας βλέπετε «χαλαρούς στο σπίτι. Απλά να καθόμαστε και να συζητάμε» κατέληξε.

Anna Wintour on Why She Pushed for Naomi's First American Vogue Cover | No Filter with Naomi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης