Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό και παρέμειναν για πολλές μέρες στο σπίτι τους σε καραντίνα. Τώρα έχουν αναρρώσει και έχουν αρχίσει τις εξόδους. Λίγο πριν το Πάσχα, θέλησαν να κάνουν κάποια ψώνια για το γιορτινό τραπέζι.
Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες τους είδαμε να ποζάρουν στο ασανσέρ του σπιτιού τους και μετά την ώρα που έκαναν τα ψώνια τους σε λαϊκή αγορά της γειτονιάς τους.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.