Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζουν την καραντίνα στο σπίτι, αλλά ταυτόχρονα δεν αφήνουν παραπονεμένο και το Tik Tok. Η διασκεδαστική πλατφόρμα βίντεο – μουσικής έχει γίνει η καινούργια τους εμμονή, όπως φαίνεται. Οι δυο τους ανταποκρίθηκαν στο challenge Flip the Switch που σαρώνει στο TikTok. Δύο άτομα, ο ένας χορεύει και ο άλλος τον καταγράφει με το κινητό, ενώ στη συνέχεια αλλάζουν ρόλους και ρούχα. Το ίδιο είχαν κάνει πριν λίγες μέρες και η Τζένιφερ Λόπεζ με τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ.Ο παρουσιαστής κοινοποίησε μάλιστα το βίντεο και στο instagram, σχολιάζοντας : «Η καραντίνα φταίει παιδιά...16 μέρες!!».
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.