Υπόθεση Έπσταϊν: Ο πρίγκιπας Άντριου αγνοεί την κλήση του FBI για ανάκριση

Υπόθεση Έπσταϊν: Ο πρίγκιπας Άντριου αγνοεί την κλήση του FBI για ανάκριση

Αν και είχε δηλώσει πως θα συνεργαζόταν με τις αρχές στις έρευνες για τον Αμερικανό χρηματιστή, ο πρίγκιπας Άντριου «δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι σήμερα στις κλήσεις για ανάκριση» ανέφερε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, Τζέφρι Μπέρμαν

prince_ar
Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς των Ηνωμένων Πολιτειών και το FBI ζήτησαν να ανακρίνουν τον πρίγκιπα Άντριου σχετικά με την υπόθεση του χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν, ωστόσο εκείνος δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα o ομοσπονδιακός εισαγγελέας της νότιας περιφέρειας της Νέας Υόρκης, Τζέφρι Μπέρμαν.

Η μακροχρόνια σχέση φιλίας που διατηρούσε ο πρίγκιπας Άντριου με τον Έπσταϊν έχει επικριθεί αρκετά κι έχει αποτελέσει αντικείμενο έρευνας.

Ο Άντριου επιχείρησε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση,με μια συνέντευξη στο BBC το Νοέμβριο, ωστόσο η προσπάθεια αυτή δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο ίδιος βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης αρνητικής δημοσιότητας και, τελικά, παραιτήθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του για το άμεσο μέλλον.

Ο πρίγκιπας Άντριου είχε προσφερθεί να συνεργαστεί με τις αμερικανικές αρχές στις έρευνες κατά του Έπσταϊν, ωστόσο σήμερα ο Μπέρμαν υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης