Ωδείο Βορείου Ελλάδος: Βιωματικό σεμινάριο με τον Αντώνη Ρέμο

Ωδείο Βορείου Ελλάδος: Βιωματικό σεμινάριο με τον Αντώνη Ρέμο

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

remos_1_large
Ένα πρωτότυπο βιωματικό σεμινάριο με τον αγαπημένο τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο διοργανώνουν το «Ωδείο Βορείου Ελλάδος» και η «Πολιτεία Πολιτισμού».

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Βορείου Ελλάδος, και απευθύνεται σε όσους αγαπούν το τραγούδι και τη μουσική.

remos_seminario
Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επαγγελματίες ή ερασιτέχνες τραγουδιστές, μαθητές, φοιτητές ή απλώς όσοι επιθυμούν να μυηθούν στο μαγικό κόσμο της ερμηνείας.

Ο Αντώνης Ρέμος θα επικοινωνήσει όλα όσα ζει πάνω στην σκηνή ερμηνεύοντας τα τραγούδια του αλλά θα μοιραστεί και τη διαδικασία που βιώνει όταν μπαίνει στο στούντιο ηχογράφησης.

Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στη θεωρία αλλά και την πράξη εκμάθησης βασικών αρχών του τραγουδιού (τεχνικές ερμηνείας, τεχνικές αναπνευστικής υποστήριξης, θεατρική απόδοση τραγουδιού, διεύρυνση της έκτασης και του όγκου της φωνής, μέθοδος ενίσχυσης της αντοχής της φωνής και τρόποι προστασίας των φωνητικών χορδών, εκμάθηση δημιουργίας ή διεύρυνσης ρεπερτορίου, τεχνικές χειρισμού μικροφώνου (ασύρματο χειρός και χειλόφωνο).

Κλείσιμο
Το σεμινάριο θα μεταδοθεί σε real time, μέσω της webinar πλατφόρμας του Ωδείου Βορείου Ελλάδος, για όσες και όσους θελήσουν να το παρακολουθήσουν και βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής ενώ στο τέλος του σεμιναρίου θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πληροφορίες
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, ώρα 18:30
Αίθουσα συναυλιών Ωδείου Βορείου Ελλάδος
Εθν.Αντιστάσεως 16, Καλαμαριά, 1ος όροφος

Τ: 2310 422 885 , 2310 422 742
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης