Καίτη Γραμμά: Το transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM ξεκινάει διεθνή καριέρα στο Παρίσι

Καίτη Γραμμά: Το transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM ξεκινάει διεθνή καριέρα στο Παρίσι

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της και το μήνυμά της σε όσους την αμφισβήτησαν

Kaiti_Gramma
Την Καίτη Γραμμά την γνωρίσαμε μέσα από το περσινό GNTM. Είχε όλα τα προσόντα για να μπει στο ριάλιτι μοντέλων, πήρε τέσσερα «ναι» από τους κριτές αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι γιατί δεν είχε προσδιορίσει το φύλο της. Επειδή από μικρό παιδί κυνηγούσε το όνειρό του, τον περασμένο Νοέμβριο το διεμφυλικό μοντέλο ολοκλήρωσε την αλλαγή φύλου με την ανάρρωση να αποτελεί μια αρκετά επώδυνη και πολύμηνη διαδικασία. «Η όλη αποκατάσταση κρατάει περίπου 6 μήνες. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να περπατάς ή να δουλεύεις, απλά θέλει προσοχή και αποχή από κάποιες δραστηριότητες» έλεγε τότε σε συνέντευξή της. Τώρα που δύσκολα πέρασαν και η Καίτη Γραμμά βρήκε τον εαυτό της ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ότι ξεκινά διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ υπογράφοντας συμβόλαιο με γαλλικό πρακτορείο στο Παρίσι.



Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία κρατάει πανευτυχής το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με το πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι: «Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν, με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές. Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα. Τόσες πολλές φορές άκουσα ότι είμαι πολύ άσχημη, βαρετά όμορφη, πολύ συνηθισμένη, πολύ ασυνήθιστη, πολύ ψηλή, πολύ κοντή, πολύ παχιά, πολύ αδύνατη, πολύ ξανθιά, πολύ σκούρη και πολλά πολλά άλλα. Και θα τα ακούσω ακόμα περισσότερες φορές. Δεν τελείωσε κάτι ούτε τώρα στρώθηκε κάποιο κόκκινο χαλί. Το μόνο που έγινε είναι το πρώτο βήμα σε αυτό που στην Ελλαδιτσα μου ονομάζουμε “international career”. Το μόνο που θα ήθελα να κάνω είναι να πάω στον 15χρονο εαυτό μου και να τον παρακαλέσω να μην κλάψει ποτέ στην ζωή του όταν κάποιος του πει τι δεν μπορεί να κάνει. Και επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω, θα το πω απλώς σε εσάς».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Alert alert too emotional to express my feelings in any other language but my mother tongue so i am sorry for my foreign followers , but this post is gonna be my first post in Greek 😼 Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν , με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές. Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα. Τόσες πολλές φορές άκουσα ότι είμαι πολύ άσχημη, βαρετά όμορφη, πολύ συνηθισμένη, πολύ ασυνήθιστη, πολύ ψηλή, πολύ κοντή, πολύ παχιά, πολύ αδύνατη , πολύ ξανθιά, πολύ σκούρη και πολλά πολλά άλλα. Και θα τα ακούσω ακόμα περισσότερες φορές. Δεν τελείωσε κάτι ούτε τώρα στρώθηκε κάποιο κόκκινο χαλί. Το μόνο που έγινε είναι το πρώτο βήμα σε αυτό που στην Ελλαδιτσα μου ονομάζουμε "international career". Το μόνο που θα ήθελα ν κάνω είναι να πάω στον 15χρονο ευατό μου και να τον παρακαλέσω να μην κλάψει ποτέ στην ζωή του όταν κάποιος του πει τι δεν μπορεί να κάνει. Κ επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω, θα το πω απλώς σε εσάς 💖👑 Photo by: @findingjupiter_paris New agency: @crystalmodelsparis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katy Gramma (@katy_gramma) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης