Ο Κώστας Φαλελάκης σε τηλεοπτικές του δηλώσεις μίλησε για το πώς είναι η ζωή του σήμερα αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει στο θέατρο.
«Υπήρξαν αρκετές φορές που δεν πληρώθηκα! Σε μία δουλειά δεν είχα πάρει ούτε ένα ευρώ και σε άλλη είχα πάρει 174 ευρώ για όλη τη σεζόν», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός αναφερόμενος ακόμα στο άδοξο τέλος που είχε η σειρά «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς»: «Κάναμε ασφαλιστικά μέτρα, δικάστηκαν, κερδήθηκαν».
«Είμαι 56 ετών. Βαριέμαι να γυμναστώ, κολυμπώ, όμως, πάρα πολύ, κυκλοφορώ μέσα στην Αθήνα με ποδήλατο. Όταν μπήκα στα 30, ήταν η στιγμή που κάτι μου έκανε. Από εκεί και μετά ούτε εγώ ξέρω πώς κύλησε ο χρόνος», ανέφερε ο ίδιος ο οποίος δηλώνει πως έχει φανταστεί τη ζωή του με ένα παιδί και πιστεύει πως θα ήταν πολύ καλός πατέρας.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.