Ο Πάτρικ Σουέιζ έτρωγε ξύλο από την μητέρα του όταν ήταν παιδί

Ο Πάτρικ Σουέιζ έτρωγε ξύλο από την μητέρα του όταν ήταν παιδί

Την αποκάλυψη έκανε η σύζυγος του ηθοποιού που πέθανε το 2009 χτυπημένος από καρκίνο

patrik-swayze-pic
Άσχημη παιδική ηλικία είχε περάσει ο ηθοποιός Πάτρικ Σουέιζ, όπως αποκαλύπτει η σύζυγος του ηθοποιού, σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

Σύμφωνα με την Λίζα Σουέιζ, που ήταν παντρεμένη με τον Πάτρικ από το 1975 μέχρι το 2009, που ο ηθοποιός πέθανε χτυπημένος από τον καρκίνο, η κακοποίηση ξεκίνησε όταν εκείνος αποφάσισε πως ήθελε να μάθει χορό στην σχολή που διατηρούσε η μητέρα του.

Η Πάτσι Σουέιζ όμως ήταν μια τελειομανής γυναίκα που συχνά χτυπούσε τον Πάτρικ, όταν θεωρούσε πως δεν εκτελούσε σωστά όσα του μάθαινε!

Η κακοποίηση, σύμφωνα πάντα με την σύζυγο του ηθοποιού, κράτησε μέχρι που εκείνος έγινε 18 ετών. Τότε, παρενέβη ο πατέρας του μετά από έναν ακόμα ξυλοδαρμό, απειλώντας την σύζυγό του πως αν ξαναχτυπούσε το γιο τους, θα την χώριζε.

Πράγματι, η Πάτσι δεν ξαναχτύπησε τον Πάτρικ Σουέιζ, λέει η γυναίκα του, με την οποία γνωρίστηκε εκείνη την εποχή.

Πριν από λίγα χρόνια πάντως, η Λίζα Σουέιζ είχε αναγκαστεί να διαψεύσει δημοσιεύματα που επικαλούνταν πηγή από το περιβάλλον τους και που υποστήριζαν ότι χτυπούσε τον σύζυγό της!

Μάλιστα η κακοποίηση συνεχιζόταν και αφού ο ηθοποιός είχε αρρωστήσει από καρκίνο και υποβαλλόταν σε χημειοθεραπείες, βάσει όσων υποστήριξε η συγκεκριμένη πηγή.

«Απλώς δεν είναι αλήθεια», είχε δηλώσει τότε η Λίζα Σουέιζ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης