Η εξομολόγηση του Κλούνεϊ: Δεν περίμενα να γίνω πατέρας αλλά μετά ήρθε η Αμάλ...

Η εξομολόγηση του Κλούνεϊ: Δεν περίμενα να γίνω πατέρας αλλά μετά ήρθε η Αμάλ...

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν το 2015 και τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν δίδυμα, τον Αλεξάντερ και την Έλλα

amal-kg
Στην εξομολόγηση ότι δεν περίμενε να γίνει πατέρας και οικογενειάρχης προχώρησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποδίδοντας την εξέλιξη αυτή στην εμφάνιση της Αμάλ Κλούνεϊ στη ζωή του.

«Πηγαίνω όπου με πάει η ζωή μου και ο κόσμος. Δεν περίμενα να αποκτήσω παιδιά και μια σύζυγο σε αυτό το σημείο της ζωής μου και τότε εμφανίστηκε η Αμάλ. Οπότε όλα άλλαξαν για μένα με έναν σημαντιικά όμορφο και αναπάντεχο τρόπο» δήλωσε στo Sky News με αφορμή την επανεμφάνισή του σε τηλεοπτική σειρά, στο Catch 22 που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου στο Channel 4.

«Πάντα ήμουν πολύ εργατικός και σε αυτό πίστευα πολύ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα ευχόμουν να είχα κάνει διαφορετικά αλλά αν όλα καταλήγουν εδώ, τότε μάλλον ήταν απαραίτητα» πρόσθεσε με φιλοσοφική διάθεση.

Ο Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν το 2015 και τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν δίδυμα, τον Αλεξάντερ και την Έλλα.

Η σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Κλούνεϊ αφορά την ιστορία του πιλότου Τζον Γιοσάριαν (Υο-Υο) που υπηρέτησε σε βομβαρδιστικό Β-25 κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Κλούνεϊ υποδύεται στη σειρά τον παθιασμένο με τις παρελάσεις λοχαγό Σάισκοπφ.

Κλείσιμο
Από τη συνέντευξη του Κλούνεϊ δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αναφορές για τον Ντόναλντ Τραμπ για τον οποίο λέει ότι «είναι 74 ετών και εύχεται να ήμασταν ακόμα στη δεκαετία του '50, πράγμα που ήταν καλό αν ήσουν λευκός. Ένα κομμάτι της βασικής ιδέας του Catch-22 αφορά τους μεγάλους σε ηλικία λευκούς ανθρώπους που λαμβάνουν αποφάσεις για τις οποίες πεθαίνουν οι νεώτεροι. Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συζητάμε πάντα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης