Τζένιφερ Άνιστον: «Γιατί να ντρέπομαι να ποζάρω γυμνή στα 50 μου»;

Τζένιφερ Άνιστον: «Γιατί να ντρέπομαι να ποζάρω γυμνή στα 50 μου»;

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός μίλησε και για το ενδεχόμενο να γίνει επανένωση των... Friends

anaston_ar
Η Τζένιφερ Άνιστον πήγε καλεσμένη στην Έλεν Ντε Τζένερις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη γυμνή της φωτογράφιση στο Harper's Bazaar αλλά και για τις φήμες που θέλουν reunion των Friends.


Στη συνέντευξή της η 50χρονη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν για εκείνη. «Όπως φαίνεται, πρόσφατα έκανα ένα makeover κόστους ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Οπότε να'μαι. Είναι κάτι που υποτίθεται πως πας και τα σηκώνεις όλα, τα μαζεύεις και τα κόβεις. Μετά τα πετάς», είχε γελώντας η Τζένιφερ Άνιστον. «Είναι αρκετά διασκεδαστικό. Κάθε φορά που πηγαίνω στο γραφείο ενός γιατρού, πετάω στα σκουπίδια όλα αυτά τα κουτσομπολίστικα περιοδικά», συνέχισε.


Η Έλεν Ντε Τζένερις την ρώτησε επίσης για την πρόσφατη ημίγυμνη φωτογράφιση που έκανε στο Harper's Bazaar. «Δεν ντρέπομαι. Κανείς δεν θα έπρεπε να ντρέπεται. Πιστεύω πως τα σώματά μας είναι πανέμορφα, πως πρέπει να τα χαιρόμαστε και να νιώθουμε άνετα, όποια ηλικία και να έχουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία ντροπή ή αμηχανία σχετικά. Εξάλλου καλύπτω το στήθος μου. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι προσβλητικό εκτός και αν κάποιος θεωρεί προσβλητικά τα ίδια τα στήθη», απάντησε η ηθοποιός.



Στη συνέντευξή της, η Τζένιφερ Άνιστον επιβεβαίωσε ξανά πως συμφωνεί με ένα reunion των Friends, ειδικά φέτος που συμπληρώνονται 25 χρόνια. «Γιατί όχι; Το έχω ξαναπεί, θα το έκανα άνετα. Τα κορίτσια επίσης θα το έκαναν αλλά και τα αγόρια. Είμαι σίγουρη», απάντησε η ηθοποιός, που στα Φιλαράκια έκανε τον ρόλο της Ρέιτσελ. «Όλα είναι πιθανά. Ακόμη και να κανείς δεν δεχόταν, θα το έκανα μόνη μου», κατέληξε.


Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tomorrow, one of my best friends tells me about a reunion with some of her best Friends.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen (@theellenshow) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης